Drone αποκάλυψε την πρωτοποριακή προπόνηση της Νόριτς!

Η Νόριτς χρησιμοποιεί ένα σύστημα προπόνησης για τους τερματοφύλακες με... τραμπολίνο που θα το ζήλευαν ακόμα και οι ομάδες της Premier League. Δείτε το VIDEO!

Drone αποκάλυψε την πρωτοποριακή προπόνηση της Νόριτς!

Οι προπονήσεις της Νόριτς έχουν περάσει σε... άλλο επίπεδο και τα "καναρίνια" δεν έχουν πρόβλημα να φανερώσουν στις υπόλοιπες ομάδες στο Νησί και όχι μόνο τις νέες πρωτοποριακές μεθόδους που εφαρμόζουν, μέσω video που ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter.

Η προπόνηση αφορά αποκλειστικά και μόνο την εκγύμναση των τερματοφυλάκων και στο video που δημοσίευσε η Νόριτς μπορεί να δει κανείς τον προπονητή τερματοφυλάκων Ντιν Κίελι να σχηματίζει δίδυμο με τον νεαρό Μπεν Κίλιπ και να αντιμετωπίζουν τους Τζον Ράντι και Πολ Τζόουνς σε ένα παιχνίδι που λέγεται Spikeball!

To Spikeball απαιτεί από δύο ζευγάρια να κάθονται στις απέναντι πλευρές ενός τραμπολίνο, με το στόχο της κάθε ομάδας να είναι να μην αφήνει τη μπάλα να αγγίζει το χορτάρι. Μετά το σερβίς, οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να κάνουν μάξιμουμ τρεις επαφές πριν η μπάλα αγγίξει ξανά το τραμπολίνο.

"Κορυφαία προθέρμανση για τους τερματοφύλακες, δουλειά στην ταχύτητα, στην ευκινησία, στα ρεφλέξ. Ο Μπεν Κίλιπ και εγώ κερδίσαμε αυτή την επική μάχη", έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Κίελι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK