ΔΣ ενημέρωσης και Παρασκευή οι αποφάσεις

Τα χρήματα των δόσεων για τις προσφυγές που έχουν τελεσιδικήσει, η μεταγραφή του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, οι συνολικές οφειλές προς τους εργαζόμενους και το ΟΑΚΑ στην ατζέντα του διοικητικού συμβουλίου της “πράσινης” ΠΑΕ.

ΔΣ ενημέρωσης και Παρασκευή οι αποφάσεις
konstantinou EUROKINISSI

Περισσότερο ενημερωτικού χαρακτήρα ήταν το διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/10) στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς τέθηκαν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που έχουν χαρακτήρα “κατεπείγοντος” και την Παρασκευή (6/10), σε νέο ΔΣ θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Τα μέλη του συμβουλίου ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στην υπόθεση της πώλησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, η οποία έχει μπει πλέον στο τελικό της στάδιο, καθώς και για τα προσδοκώμενα έσοδα που αναμένονται να μπουν στα ταμεία της “πράσινης” ΠΑΕ.

Συζητήθηκαν ακόμη το σύνολο των οφειλών που υπάρχουν προς όλους τους εργαζόμενους της ΠΑΕ και του “Γ. Καλαφάτης”, ενώ έγινε μεγάλη κουβέντα και για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν δόσεις απ' τις προσφυγές που έχουν τελεσιδικήσει και το πως θα εξασφαλιστούν χρήματα για να πληρωθεί μέρος αυτών (κατόπιν συζητήσεων με τις πλευρές των Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο, Τελάντερ, προκειμένου να μην προκύψει άλλη “περίπτωση Ταυλαρίδη”.

Από εκεί και πέρα, έγινε μία σφαιρική κουβέντα για το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η μίνι-μετακόμιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ για τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό (28/10) και ΑΕΚ (19/11), ούτως ώστε να προκύψουν μεγαλύτερα έσοδα.

Για το θέμα αυτό έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή με τη διεύθυνση του Ολυμπιακού Σταδίου, αφού υπάρχουν οφειλές από το παρελθόν (απ' τη χρήση της σεζόν 2012-13), οι οποίες αν και είχαν διακανονιστεί από ένα σημείο και μετά σταμάτησαν να εξυπηρετούνται... Υπάρχει πάντως, εκτίμηση πως τη συνεργασία και της Πολιτείας, θα μπορέσει να παίξει ο Παναθηναϊκός στην Καλογρέζα τα δύο μεγάλα ντέρμπι του.

Αρκεί να βρεθεί... λύση και στο “αγκάθι” που έχει να κάνει με τα λειτουργικά έξοδα, καθώς η ΑΕΚ θέλει να μοιραστεί το ποσό τους, για ένα μεγάλο διάστημα.

Τέλος, στη συζήτηση που έγινε στο “πράσινο” ΔΣ, εξετάστηκε η προοπτική έκδοσης νέας σειράς εισιτηρίων διαρκείας για τα εντός έδρας ματς που απομένουν ως το φινάλε της σεζόν, ωστόσο και σ' αυτό οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στο νέο συμβούλιο που θα γίνει την Παρασκευή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK