Δυναμική απάντηση ετοιμάζει ο Σαββίδης

Το "μπλόκο" στην ρύθμιση χρεών προκαλεί σοβαρή αντίδραση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ που φτάνει μέχρι και τον Ευρωβουλευτή, Ζαγοράκη!

Δυναμική απάντηση ετοιμάζει ο Σαββίδης
INTIME

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε βάλει ως χρονικό όριο για την εξεύρεση λύσης στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο το τέλος του έτους. Όλα δείχνουν, όμως, ότι λύση στο καυτό πρόβλημα του "Δικεφάλου" δεν βρίσκεται μετά και την τελευταία τροπολογία, γι' αυτό και ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" είναι έτοιμος να προχωρήσει σε δυναμικές αντιδράσεις.

Στην σκέψη του ομογενή επιχειρηματία υπάρχουν πολλά σενάρια, ακόμη και ακραία, και ένα από αυτά είναι να ζητήσει από τον Θόδωρο Ζαγοράκη να ανεξαρτητοποιηθεί ως Ευρωβουλευτής!

Αυτό μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατο πλήγμα στο ένα εκ των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων, αυτό της Νέας Δημοκρατίας, και εκτιμάται ότι αν τελικά το πάρει απόφαση ο Σαββίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, θα ακολουθήσει την ίδια γραμμή.

Θυμίζουμε ότι με προτροπή του Ιβάν Σαββίδη ο Ζαγοράκης είχε κατέβει στην ενεργό πολιτική, ενώ δεν είναι ψέμα το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό των ψήφων του το άντλησε από κοινό, κυρίως ποντιακό, στο οποίο έχει μεγάλη επιρροή ο Ιβάν Σαββίδης.

Πάντως, τις οριστικές αποφάσεις ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα τις πάρει αφού έρθει στην Θεσσαλονίκη και κάνει μία ευρεία σύσκεψη με τους συνεργάτες του προκειμένου να αναλύσουν όλα τα δεδομένα και να καθορίσουν την στρατηγική τους από εδώ και στο εξής.

Επιπλέον, δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι έχουν αρχίσει κι έντονες επαφές στο παρασκήνιο και με κυβερνητικά στελέχη, οι οποίες δεν αποκλείεται να παίξουν τον δικό τους ρόλο στις εξελίξεις.

Εν μέρει επιβεβαίωση για το ταξίδι Αγγελίδη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη (12/11) στο εξωτερικό, γι' αυτό και σήμερα (14/11) δεν δίνει το παρών στο ΔΣ της Superleague. Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται ότι ο Αγγελίδης βρίσκεται εκτός Ελλάδας, αλλά όχι ότι το ταξίδι αφορά επαφές που έχουν να κάνουν με τον Δικέφαλο, όπως γράφεται από το πρωί. Είναι πολύ πιθανό, άλλωστε, να ταξίδεψε στο εξωτερικό για προσωπικούς του λόγους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK