Δυναμική παρέμβαση Νικολαϊδη

Δυναμική παρέμβαση Νικολαϊδη
O πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαιδης με τηλεφωνική του παρέμβαση στον Αthletic Radio 104.2 και στην εκπομπή των οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την ORIGINAL, για τους περίφημους κωδικούς PIN, για τα επεισόδια στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο αλλά και για την ΚΑΕ ΑΕΚ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΡΙΝ: "Τι διαφορά υπάρχει με πέρυσι που σας ζητούσαμε να έρθετε με τις ταυτότητες σας και τα στοιχεία σας γραμμένα πάνω στο εισιτήριο; Φέτος που πήγαμε να το κόψουμε αυτό έρχεται ο νέος νόμος και μας λέει να το κάνουμε. Με όποιον έχω μιλήσει από την ORIGINAL δεν ξέρει τι σημαίνει PIN. Με το σύστημα αυτό σας προστατεύουμε και κάνουμε την ζωή σας πιο εύκολη. Αλλά πολλοί δεν θέλουν να το καταλάβουν αυτό".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟRIGINAL: Γιατί δίνετε βάρος συνέχεια σε μικροπράγματα όπως το νέο τραγούδι ή αν οι φανέλλες έχουν πιο πολύ μαύρο ή πιο πολύ κίτρινο και παράλληλα δικαιώματα σε όλους να μας σχολιάζουν. Καμμιά διοίκηση της ΑΕΚ μέχρι τώρα δεν είχε την γκρίνια που έχει η δική μας εδώ και έναν χρόνο. Όλη τη χρονιά δεχόμασταν χτυπήματα κάτω από την μέση. Χτυπήματα κατά των συνεργατών μου του Κιντή ή του Κούλη για πράγματα τα οποία εγώ ήμουν υπεύθυνος.Νιώθω μια αντιπολίτευση έναν χρόνο που δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο γίνεται και σχολιάζετε τα πάντα με αφετηρία το γηπεδικό.

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: " Γιατί έναν χρόνο δεν έγινε τίποτα και μόλις στην πρώτη αγωνιστική έγιναν επεισόδια;Ο κόσμος της ΑΕΚ που ήταν στην θύρα 5 δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Γιατί έγιναν επεισόδια από το πουθενά από εκεί που δεν είχε γίνει τίποτα; Αν ήθελε η ORIGINAL να προστατεύσει την ομάδα θα την είχε προστατεύσει.Με τον νέο άθλητικο νόμο διαφωνούμε σε πολλά αλλά αφού μας υποχρεώνει να κα΄νουμε κάποια πράγματα θα τα κάνουμε για το καλό της ΑΕΚ.Οποιοσδήποτε Αεκτσης δημιουργήσει βία θα προβώ στις ίδιες ενέργειες ώστε να προστατεύσω αυτό που δημιούργησε πέρυσι ο λαός της ΑΕΚ".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΕ ΑΕΚ: "Επισήμως ως ΠΑΕ ΑΕΚ δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να αναμειχθούμε στην διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ.Εγώ και ως φίλαθλος της ΑΕΚ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Φιλίππου που έκανε μεγάλη την ΑΕΚ και για τους τίτλους που έφερε.Έγιναν λάθη όμως πρέπει να τον ευχαριστήσουμε για όλα τα χρόνια προσφοράς του στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK