Δυνατά παιχνίδια στο δρόμο για τα play off των Κυπέλλων Ευρώπης

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr οι αγώνες Σπαρτάκ Μόσχας-Μπενφίκα και Ραπίντ Βιέννης-Ανόρθωση στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Δυνατά παιχνίδια στο δρόμο για τα play off των Κυπέλλων Ευρώπης
AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Τα Κύπελλα Ευρώπης συνεχίζονται σήμερα και αύριο με πολλές δυνατές αναμετρήσεις. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League, Σπαρτάκ Μόσχας-Μπενφίκα (20:00), Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λέγκια Βαρσοβίας (21:00) και Φερεντσβάρος-Σλάβια Πράγας (21:00).

Η αυριανή βραδιά είναι γεμάτη από αγώνες των προκριματικών του Europa League και του Conference League. Μετά και τους αγώνες ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, oι ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν στα play off των τριών διασυλλογικών διοργανώσεων και θα βρεθούν ένα βήμα από τους «χρυσοφόρους» ομίλους.

Για όλα τα παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές. Ο σημερινός αγώνας του Champions League Σπαρτάκ Μόσχας-Μπενφίκα και το αυριανό παιχνίδι του Europa League Ραπίντ Βιέννης-Ανόρθωση (21:30) παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Σέντρα στη Γαλλία με τον αγώνα Μονακό-Ναντ

Την Παρασκευή ξεκινάει ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αυτό της Ligue 1. Φαβορί για την κατάκτησή του είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλει να επανακτήσει τα σκήπτρα από τη Λιλ, η οποία πέρσι έκανε την έκπληξη.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες της πρεμιέρας του γαλλικού πρωταθλήματος, Μονακό-Ναντ (Παρασκευή, 22:00) και Μονπελιέ-Μαρσέιγ (Κυριακή, 21:45).

Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι διεκδικούν το Community Shield

Στην Αγγλία η σεζόν ξεκινάει με το Community Shield, την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κυπελλούχο Λέστερ και την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Ο αγώνας Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι θα διεξαχθεί στο Σάββατο, στις 19:15, στο Wembley και προσφέρεται επίσης με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Την Παρασκευή γίνεται και η πρεμιέρα της Championship με την αναμέτρηση Μπόρνμουθ-Γουέστ Μπρομ. Τα πρωταθλήματα αρχίζουν το ένα μετά το άλλο. Στο Pamestoixima.gr, εκτός από τις πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια, προσφέρονται και μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για τους νικητές των πρωταθλημάτων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK