Δυνατές αναμετρήσεις στην 6η αγωνιστική

Η αναμέτρηση των Σερρών ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη, ανοίγει σήμερα την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφσαίρο.

Δυνατές αναμετρήσεις στην 6η αγωνιστική

Η αναμέτρηση των Σερρών ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη, ανοίγει σήμερα την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας ποδοσφσαίρο. Και οι δύο ομάδες αναζητάνε τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Επιπλέον και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα μετά τις «γκέλες» τους στα παιχνίδια με Εργοτέλη και Θρασύβουλο.

Στα παιχνίδια της Κυριακής η αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με την Νικη Βόλου κλέβει την παράσταση. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και δείχνουν πανέτοιμοι για ακόμα μια νίκη. Από την άλλη πλευρά η Νίκη Βόλου προέρχεται από μια εβδομάδα επιτυχιών που της έχει ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη. Η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Βόλου, και η πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας εις βάρος του ΟΦΗ έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα.

«Αστακό» θα θυμίζει το γήπεδο του Χαϊδαρίου για την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας και της Προοδευτικής, καθώς οι ιθύνοντες των δύο ομάδων φοβούνται για επεισόδια μεταξύ των οπαδών. Την Δευτέρα θα γίνει το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής, με την Κέρκυρα να υποδέχεται τον Εργοτέλη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σαββάτο 29/10
16.00 Πανσερραϊκός-Αρης

Κυριακή 30/10
15.00 Καστοριά-Καλαμάτα
15.00 Θρασύβουλος -Ηλυσιακός
15.00 Εθνικός -Νίκη Βόλου
15.00 Ολυμπιακός Βόλου-Πανηλειακός
15.00 Βέροια-Παναχαϊκή
15.00 Χαϊδάρι-Προοδευτική





Δευτέρα 31/10
16.00
Κέρκυρα-Εργοτέλης

News 24/7

24MEDIA NETWORK