Μια ωδή στους δύο Άγγλους που ταξίδεψαν στην Gent αντί για την Genk

Δύο φίλοι της Λίβερπουλ αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Βέλγιο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Γκενκ. Ένα γράμμα ήταν αρκετό για να τους οδηγήσει σε λάθος πόλη(!) και από εκεί σε ένα ιρλανδικό μπαρ για να δουν το ματς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λίβερπουλ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκενκ (1-4) για την 3η αγ. του Group E στο Champions League (23/10/2019) - AP Photo/Francisco Seco
Ο Γιούργκεν Κλοπ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λίβερπουλ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκενκ (1-4) για την 3η αγ. του Group E στο Champions League (23/10/2019) ΑP PHOTO/FRANCISCO SECO

Για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, η Λίβερπουλ πέρασε σαν σίφουνας από την 'ΚRC Genk Arena' επικρατώντας με σκορ 4-1 της Γκενκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους 'κόκκινους' στην αναμέτρηση ήταν ο Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του, με το δεύτερο να είναι... έργο τέχνης.

Ωστόσο την παράσταση των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφεραν δουν ζωντανά δύο φίλοι της Λίβερπουλ, παρά το γεγονός πως ταξίδεψαν στο Βέλγιο. Για όλα ευθύνεται η ομοιότητα γραφής της πόλης Genk με την Gent (Γάνδη). Ένα γράμμα διαφορά, δεν θέλει και πολύ να γίνει η... ζημιά. Οι δυο τους λοιπόν έφτασαν στην Gent περίπου 30 λεπτά πριν τη σέντρα της αναμέτρησης και κάπου εκεί συνειδητοποίησαν το λάθος τους.

Προφανώς και δεν προλάβαιναν να διανύσουν την απόσταση των 80 χιλιομέτρων που χωρίζει τις δύο πόλεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και έτσι το πήραν απόφαση πως θα πρέπει να βρουν έναν άλλο τρόπο να παρακολουθήσουν το ματς. Κάτι που έκαναν πίνοντας μπύρες σε ένα ιρλανδικό μπαρ της πόλης. Οι δύο φίλοι της Λίβερπουλ είχαν ξοδέψει 440 ευρώ για την μεταφορά τους και τα εισιτήρια του γηπέδου...

Η ιστορία τους ταξίδεψε πολύ γρήγορα στα social media, έχοντας τουλάχιστον ένα ευχάριστο νέο. Η Γάνδη, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, τους προσκάλεσε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Βόλφσμπουργκ για το Europa League και τους 'απείλησε' με μαθήματα γεωγραφίας μετά το ματς.

Την ομάδα τους μπορεί να μην την είδαν ζωντανά όπως ήλπιζαν, αλλά θα έχουν μια 'δυνατή' ιστορία να θυμούνται ή και να εξιστορούν. Μπορεί και όχι.

Μην χάσετε: Η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Contra.gr. Τα δανεικά, τα παπούτσια που μοιράζονταν με τον Θανάση, η προπόνηση με το γυναικείο του Φιλαθλητικού, ο στόχος του να γίνει ο MVP όλων των εποχών.

Ο Λιονέλ Μέσι θα προσπεράσει στα γκολ τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK