Δύο “Έλληνες”... έχασαν πρωτάθλημα με αυτογκόλ έπος!

Μετά το χάος στο Φενέρ - Μπεσίκτας για το κύπελλο Τουρκίας, πανικός έγινε και στο Μπασακσεχίρ - Σίβασπορ που ολοκληρώθηκε με δύο αποβολές και ένα αυτογκόλ... έπος από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Δύο “Έλληνες”... έχασαν πρωτάθλημα με αυτογκόλ έπος!

Δύο πρώην ποδοσφαιριστές που έβγαζαν το ψωμί τους στην Ελλάδα, Ναπολεόνι και Ντα Κόστα έχασαν... μισό πρωτάθλημα εξαιτίας του τερματοφύλακα τους, Βολκάν Μπαμπατζάν!

Η γηπεδούχος Μπασακσεχίρ των δύο “Ελλήνων” έπαιζε με 10 από το 38', κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, ωστόσο σε μία επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων, ο πορτιέρε δεν τα υπολόγισε σωστά και έβαλε μόνος του τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 (είχει προηγηθεί στο 14' με γκολ του Μπάγιτς για την Μπασακσεχίρ).

Και πέρα από την ισοπαλία όμως, σ' ένα ακόμη τουρκικό παιχνίδι είχαμε επεισόδια... Αυτή τη φορά δεν δέχθηκε κάποιος προπονητής αντικείμενο στο κεφάλι, ευτυχώς, όπως είχε γίνει με τον Γιουνές στο Φενέρ-Μπεσίκτας.

Πρωταγωνιστής ήταν ο ακριβοπληρωμένος, Αρντά Τουράν που έσπρωξε το βοηθό διαιτητή και αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του να τελειώσει το ματς με 9 ποδοσφαιριστές.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK