Δύο φιλικά

Δύο φιλικά
Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού θα αρχίσουν από την Τετάρτη την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, το δεύτερο «μεγάλο» ματς μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό, που θα δώσει η ομάδα της Νίκαιας στο γήπεδό της.

Αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ο προπονητής του Ιωνικού, Σάκης Τσιώλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Αυτό που θέλουμε σε πρώτη φάση είναι να κάνουν οι παίκτες μια «καλή αποκατάσταση» και να "εκμεταλλευτούμε το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στους τομείς εκείνους που δείξαμε αδυναμία . Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι καταφέραμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να είμαστε αήττητοι, αλλά, παράλληλα, υπάρχει και προβληματισμός για τη συγκομιδή βαθμών. Θα μπορούσαμε να είχαμε συγκεντρώσει 10-11 βαθμούς, αντί για τους 7 που έχουμε σήμερα και πρέπει να προβληματιστούμε πάνω σε αυτό και να δούμε τι πήγε στραβά και τι όχι, για να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά και την αποτελεσματικότητά μας".

"Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε, κερδίσαμε την εκτίμηση του κόσμου, αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί «πετάξαμε» κάποιους πολύτιμους βαθμούς. Θα δουλέψουμε σκληρά για να διατηρηθούμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και το σημαντικότερο είναι να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου και το γήπεδο στο οποίο αγωνιζόμαστε. Στα δύο φιλικά ματς που θα δώσουμε αυτή την εβδομάδα, την Παρασκευή (18.00) με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη και το Σάββατο (16.00) με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο», θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οποτεδήποτε τους ζητηθεί".

24MEDIA NETWORK