Δύο μέρες εκτός προπονήσεων ο Σορεντίνο

Νέος "πονοκέφαλος" προέκυψε για τον Φερνάντο Σάντος εν όψει του εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ιωνικό (Κυριακή, 20:00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Στέφανο Σορεντίνο δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Δύο μέρες εκτός προπονήσεων ο Σορεντίνο

Ο Στέφανο Σορεντίνο δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω ενοχλήσεων στη μέση και βάσει της μαγνητικής τομογραφίας που έκανε θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για δύο μέρες ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης.

Κατά τα άλλα, ο Λου Τσάνκο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του. Όσους βέβαια έχουν παραμείνει στους Θρακομακεδόνες, δεδομένου ότι έντεκα παίκτες της Ένωσης έχουν... διασκορπιστεί στις εθνικές Ελλάδος (Νέων, Ελπίδων, Ανδρών), Κύπρου και Ουκρανίας. Η επιστροφή τους αναμένεται τη Πέμπτη, οπότε μεσολαβεί ένα μικρό διάστημα προετοιμασίας εν όψει του αγώνα στη Νίκαια.

Όσον αφορά το ύφος της προπόνησης της Τρίτης, ο Ίβηρας τεχνικός ενέμεινε σε ασκήσεις τακτικής και ιδιαίτερα τρόπους ανάπτυξης από τα πλάγια.
Μάλιστα, μετά το τέλος της, οι Βασίλης Λάκης, Βλάνταν Ίβιτς, Λου Τσάνκο, Μίλτος Σαπάνης και Χρήστος Κόντης έμειναν ώστε να περάσουν από... ιδιαίτερα, με τον Πορτογάλο προπονητή να τους δείχνει το πώς θέλει να κινούνται και να συμμετέχουν στο παιχνίδι της ομάδας.

Στην Ορίτζιναλ δεν δέχθηκαν με ικανοποίηση τις τοποθετήσεις Νικολαϊδη στη συνέντευξη του στην ΕΡΤ. Μάλιστα στο site του συνδέσμου έχει "ανέβει" φωτομοντάζ με τον πρόεδρο της ΑΕΚ καπετάνιο ενώ από πάνω υπάρχει ο τίτλος "Δεν πέρασε η μπόρα".

*** Σε χώρες της Σκανδιναβίας βρίσκεται ο Ιλια Ιβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχουςαναζητώντας δεξί μπακ και επιθετικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK