Δύο... Μιλανέζοι προσπαθούν να φέρουν τον Τότι στην ομάδα τους

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαριστεί αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο ή όχι, αλλά ήδη υπάρχει έντονη φημολογία πως πολλές ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ζητάνε τις υπηρεσίες του. Ποιος ο ρόλος του Νέστα και του Μαλντίνι στο μέλλον του "καπιτάνο";

Roma's Francesco Totti vies for the ball during a Europa League round of 32 second leg soccer match between Roma and Villarreal, at Rome's Olympic stadium, Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Francesco Totti vies for the ball during a Europa League round of 32 second leg soccer match between Roma and Villarreal, at Rome's Olympic stadium, Thursday, Feb. 23, 2017. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Την Κυριακή (27/5) απέναντι στην Τζένοα ο αρχηγός που υπηρέτησε τη Ρόμα όσο κανένας άλλος θα δώσει την τελευταία του "παράσταση". Ο Φραντσέσκο Τότι θα βάλει για τελευταία φορά την εμφάνιση των "τζιαλορόσι" και από κει και πέρα κανείς δεν γνωρίζει που θα τον βρει η νέα χρονιά.

Ακόμα και σε προσωπικό του ποστ στο twitter, που προαναγγέλει το τελευταίο του ματς, δεν αναφέρει πουθενά πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, φουντώνοντας τις φήμες για προτάσεις από ομάδες από το MLS και τις ΗΠΑ γενικότερα. Ρεπορτάζ της "corriere dello sport" δίνει μία διαφορετική διάσταση στο θέμα του 40χρονου επιθετικού και αναφέρει πως η Μαϊάμι FC, είναι ένας αρκετά πιθανός προορισμός του!

Η ομάδα από τις ΗΠΑ, όπως γίνεται λόγος και στο άρθρο, έχει ως προπονητή τον φίλο του Αλεσάντρο Νέστα, ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Πάολο Μαλντίνι μαζί με τον πρόεδρο Ρικάρντο Σίλβα. Τρεις άνθρωποι που δημιουργούν ένα αρκετά φιλικό κλίμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τον "καπιτάνο", γεγονός που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Εκτός των άλλων, η ομάδα εδρεύει στην πόλη της Φλόριντα, όπου ο Τότι και η οικογένειά του πηγαίνουν συχνά για διακοπές και θα του δώσει τη δυνατότητα να μεταβεί σε ένα οικείο περιβάλλον μετά από τη Ρώμη.

Σημειώνεται πως η Μαϊάμι FC αγωνίζεται στο ανεξάρτητο πρωτάθλημα NASL, που δεν έχει σαφώς τη δυσκολία και την προβολή του MLS, αλλά είναι γνωστό για μεγάλους αστέρες που είχε φιλοξενήσει στο παρελθόν (Πελέ και Μπεκενμπάουερ).

Λέτε ο Φραντσέσκο να αυξήσει την... ιταλική αποικία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μαζί με τον Πίρλο, τον Τζιοβίνκο και πολλούς άλλους συμπατριώτες του που αγωνίζονται εκεί;

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

News 24/7

24MEDIA NETWORK