Δύο νίκες, τέσσερις κρητικές ομάδες στη Super League!

Η πορεία πρωταθλητισμού που διανύουν τα Χανιά στα πλέι οφ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει κρητική... παροικία στη Super League, αφού σε περίπτωση που πανηγυρίσουν δύο νίκες, οι ομάδες από την Κρήτη θα γίνουν τέσσερις!

Δύο νίκες, τέσσερις κρητικές ομάδες στη Super League!

Εκτός από την παραδοσιακή δύναμη του νησιού, δηλαδή τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη και, προσφάτως, τον Πλατανιά, η Super League ενδέχεται να δεχθεί στους κόλπους της ακόμα μία κρητική ομάδα.

Την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Football League (1/6, 18:00) τα Χανιά υποδέχονται τον Ολυμπιακό Βόλου και σε περίπτωση που επικρατήσουν, θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη σε αγώνα μπαράζ, ο νικητής του οποίου θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο της Super League για τη σεζόν 2014-15.

Η προσπάθεια της ομάδας του Μουράτ Σεροπιάν κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού θα τεθεί αντιμέτωπη με τον -σαφώς πιο έμπειρο σε τέτοια ματς- Ολυμπιακό Βόλου και αν νικήσει θα "κονταροχτυπηθεί" με ένα σύλλογο που αγωνίζεται ανελλιπώς στα μεγάλα σαλόνια από το 1989 και θα προέρχεται από σχεδόν δύο μήνες απραξίας.

Όπως και να έχει, πάντως, τα Χανιά είναι άξια θαυμασμού για την υπερπροσπάθειά τους στα πλέι οφ, αφού έχουν συγκεντρώσει 20 βαθμούς, δύο παραπάνω δηλαδή από τον Ολυμπιακό Βόλου τον οποίο φιλοδοξούν να νικήσουν την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που τα Χανιά κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και ανέβουν στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι κρητικές ομάδες θα γίνουν τέσσερις, τη στιγμή που η Αττική θα έχει τέσσερις εκπροσώπους και η Θεσσαλονίκη μόλις έναν!

Διαβάστε ακόμη:

13η αγ.: Η Κέρκυρα στη Super League

Δείτε τη βαθμολογία των πλέι οφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK