Δύο ντέρμπι στο League Cup Αγγλίας κλέβουν την παράσταση

Λίβερπουλ-Άρσεναλ και Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με περισσότερες από 200 επιλογές από το Πάμε Στοίχημα.

Δύο ντέρμπι στο League Cup Αγγλίας κλέβουν την παράσταση
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το League Cup στην Αγγλία βρίσκεται στη φάση των 16 και η κλήρωση έβγαλε δύο μεγάλα ντέρμπι. Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ και η Τσέλσι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα δύο μεγάλα παιχνίδια θα διεξαχθούν αύριο. Στις 21:30 θα γίνει η σέντρα στο Anfield και στις 22:05 στο Stamford Bridze.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια των αγώνων Λίβερπουλ-Άρσεναλ και Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

'Boost Νίκης' και 'Στο Παρά 1' ανεβάζουν το ενδιαφέρον

Σε όλα τα παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις προωθητικές ενέργειες 'Boost Νίκης' και 'Στο Παρά 1', που ανεβάζουν στα ύψη το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, στα δύο ντέρμπι του League Cup Αγγλίας, μεταξύ άλλων, στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ακριβές σύνολο γκολ του πρώτου και του 2ου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα Over/Under 2,5 γκολ, τα κόρνερ κάθε ομάδας, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK