Δυο παίκτες πονοκεφαλιάζουν τον Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει καταλήξει στα 10/11 της ενδεκάδα του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας στην πρεμιέρα των πλεί οφ και βρίσκεται σε δίλημμα για μία θέση. Διαβάστε ποιοι δυο παίκτες "παλεύουν" για το ματς της Κυριακής.Αναλύει όλα τα δεδομένα ο Αντώνης Τσακαλέας.

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
bisesvar djalma EUROKINISSI SPORTS

Στην εβδομάδα προετοιμασίας για την πρεμιέρα των πλέι οφ, ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε πως η επιστροφή του Δικεφάλου του βορρά στην φυσική του έδρα θα γίνει με την επιστροφή στο 4-2-3-1, το οποίο ο Σέρβος τεχνικός έχει κατά κόρον έχει χρησιμοποιήσει στα ντέρμπι που έγιναν στην Θεσσαλονίκη. Ο "αντί – Σάχοφ" πάντως, μιας και ο Ουκρανός είναι τιμωρημένος, δεν θα έρθει από τον πάγκο.

Η τελευταία προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας, μια προπόνηση που κυρίως περιελάμβανε παιχνίδια εγρήγορσης και διασκέδασης και στο φινάλε οικογενειακό δίτερμα, με τους παίκτες χωρισμένους σε ομάδες των επτά.

Στην αποστολή των ασπρόμαυρων βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τζάλμα, Ουάρντα, Πέντρο Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Ο Εβγέν Σάχοφ έμεινε εκτός αποστολής καθώς την 29η αγωνιστική, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πλατανιά είδε για έβδομη φορά κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα και την Κυριακή θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική ποινή.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, το πλέον πιθανό είναι να την διατηρήσει κατά 10/11. Ο Γλύκος παραμένει κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Λέοβατς στην τετράδα της άμυνας και από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στον άξονα οι Κάνιας και Τσίμιροτ αναμένεται να έχουν μπροστά τους, σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Μπίσεσβαρ, που θα πάρει τη θέση του Σάχοφ, μετακινούμενος από το αριστερό άκρο της επίθεσης. Σε αυτό θα βρεθεί ένας εκ των Πέντρο Ενρίκε και Πέλκα, χωρίς τη δεδομένη στιγμή να υπάρχει φαβορί. Στο δεξί άκρο παραμένει ο Τζάλμα και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK