Δυσαρέσκεια Κατσαβάκη

Δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι ο Μάκης Κατσαβάκης από τις δηλώσεις του προέδρου της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη σύμφωνα με τις οποίες θα υπάρξει μείωση στα υψηλά συμβόλαια που υπάρχουν στην ομάδα.

Δυσαρέσκεια Κατσαβάκη

Δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι ο Μάκης Κατσαβάκης από τις δηλώσεις του προέδρου της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη σύμφωνα με τις οποίες θα υπάρξει μείωση στα υψηλά συμβόλαια που υπάρχουν στην ομάδα. Για το λόγο αυτό ο Σερραίος τεχνικός θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, προκειμένου να συζητήσουν και να ξεκαθαρίσουν το τοπίο εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο προπονητής της Βασίλισσας του Βορρά δεν κρύβει την δυσαρέσκεια του για τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας και τα πράγματα θα είναι δύσκολα αν υπάρξει απόκλιση στις σκέψεις των δύο ανδρών.

Από την πλευρά του πάντως ο Γιώργος Αρβανιτίδης τόνισε οτι εμπιστεύεται απόλυτα τους παίκτες του και για το λόγο αυτό θα προχωρήσει το πολύ σε μια με δύο μεταγραφές τον Ιανουάριο και αυτό αν προκύψει κάποια σημαντική ευκαιρία. «Οι παίκτες μας είναι αξιόλογοι και με την κατάλληλη δουλειά θ' αποδώσουν τα αναμενόμενα» τόνισε ο πρόεδρος της Βέροιας. Ο κ. Αρβανιτίδης απάντησε και στο γεγονός οτι ο Κατσαβάκης είχε ζητήσει μεταγραφές τον Γενάρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκείνος που πληρώνει ξέρει».

Στο μεταξύ σε απολογία ενώπιον της διοίκησης αναμένεται να κληθεί ο Γκουέλα, καθώς καθυστέρησε να επιστρέψει μια ημέρα από την πατρίδα του. Φήμες θέλουν να τιμωρείται παραδειγματικά και οτι υπάρχει σκέψη ακόμα και για διακοπή του συμβολαίου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK