Επική ανατροπή η Σίτι, στο 93' σώθηκε η ΤΣΣΚΑ (VIDEOS)

O Σέρχιο Αγκουέρο εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη της Μπάγερν και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ανέτρεψε τα δεδομένα υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2. Σε "νεκρό" χρόνο η ΤΣΣΚΑ απάντησε στο γκολ του Τότι και το 1-1 την κρατά ζωντανή στην υπόθεση-πρόκριση στους 16 του Champions League.

Επική ανατροπή η Σίτι, στο 93' σώθηκε η ΤΣΣΚΑ (VIDEOS)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν 3-2

(20' πεν., 84' και 90' - 39' Αλόνσο, 44' Λεβαντόφσκι)

Το πέναλτι που κέρδισε η Σίτι, η αποβολή του Μπενατιά και η εύστοχη εκτέλεση του Αγουέρο (στο 20ο λεπτό) έδειχναν ότι διαμορφώθηκε η εικόνα στο Μάντσεστερ και η γηπεδούχος Σίτι έχει το καθαρό προβάδισμα για το τρίποντο που θα την έφερνε ισόβαθμη με Ρόμα και ΤΣΣΚΑ στους 5 βαθμούς. Η γενναία Μπάγερν, όμως, ακόμα και με παίκτη λιγότερο κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να γυρίσει το ματς. Με φάουλ του Τσάμπι Αλόνσο στο 39' και με άπιαστη κεφαλιά του Λεβαντόφσκι στο 44'.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι αναγκαστικά έπρεπε να βγει μπροστά, απειλήθηκε από τους Βαυαρούς για τρίτο γκολ, αλλά τελικά όπως πήρε το πρωτάθλημα πρόπερσι έτσι ακριβώς γύρισε το ματς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγουέρο. Ο Αργεντίνος βιρτουόζος σκόραρε δις σε 84' και 90' και γλίτωσε από το κάζο την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Μάντσεστερ Σίτι: Xαρτ, Σανιά (68' Σαμπαλέτα), Κομπανί, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Μίλνερ (66' Γιόβετιτς), Νασρί, Νάβας, Λάμπαρντ, Αγκουέρο (94' Ντεμιτσέλις).

Μπάγερν: Νόιερ, Μπενατιά, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Αλόνσο, Ριμπερί (81' Σβάινσταϊγκερ), Ρόντε (25' Ντάντε), Χόιμπιεργκ, Λεβαντόβσκι (84' Σατσιρί), Ρόμπεν.

Επική ανατροπή η Σίτι, στο 93' σώθηκε η ΤΣΣΚΑ (VIDEOS)

ΤΣΣΚΑ-Ρόμα 1-1

(93' Μπερεζούτσκι - 43' Τότι)

Στην παγωμένη Μόσχα η Ρόμα -με τους Μανωλά και Χολέμπας στη βασική ενδεκάδα- προσπάθησε να πιέσει από την αρχή τους γηπεδούχους και το κατάφερε. Ωστόσο, το γκολ που έψαχνε το βρήκε από στημένη φάση από -ποιον άλλον;- τον Τότι, ο οποίος "τρύπησε" το τείχος και με δυνατό σουτ "έγραψε" το 0-1 στο 43ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και να βρει τους κενούς χώρους για να χτυπήσει με ένα δεύτερο γκολ. Δεν το έκανε και το...πλήρωσε σε μία φάση που θα μπορούσε να δοθεί οφσάιντ. Η ΤΣΣΚΑ ισοφάρισε στο 93' και έμεινε ζωντανή για το εισιτήριο της επόμενης φάσης, διατηρώντας συνάμα το... βαθμολογικό μπάχαλο του 5ου ομίλου. Η Ρόμα έχει 5 βαθμούς, όσους έχει και η ΤΣΣΚΑ.

Οι συνθέσεις:

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Νάτχο, Τσάουνα (64' Μιλάνοφ), Ερεμένκο, Μούσα (81' Τόσιτς), Τζαγκόεβ, Ντουμπιά.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Φλορέντσι, Μανωλάς, Αστόρι, Χολέμπας, Ντε Ρόσι, Σεϊντού Κεϊτά, Ναϊνγκολάν (83' Στρόουτμαν), Λιάιτς (87' Πιάνιτς), Ζερβινιό (77' Ιτούρμπε), Τότι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK