Εχασε τη μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΣ

Πολύ κακό για το τίποτα. ΠΑΣ και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στους Ζωσιμάδες στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής και έτσι οι Ηπειρώτες δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στη 2η θέση.

Εχασε τη μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΣ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ηταν ένα παιχνίδι χαμηλού ρυθμού, λιγοστών ευκαιριών και...κανενός γκολ. Οπως πολλά από αυτά που γίνονται στη Superleague. Οι δύο ομάδες ήταν σαφώς επηρεασμένες από την αγωνιστική διακοπή κάτι που φάνηκε στο χορτάρι καθ' όλη τη διάρκεια του 90λεπτου.

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΣ δικαιούται να λέει ότι έφτασε στην επίτευξη ενός γκολ, στο 25' με τον Γιάκο, το οποίο κακώς δεν μέτρησε. Η υπόδειξη για οφ-σάιντ από το βοηθό δεν έπρεπε να γίνει αλλά το λάθος έγινε και έτσι οι γηπεδούχοι δεν σκόραραν αν και...σκόραραν.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ συνέχισε να έχει τη μερίδα του λέοντος στην κατοχή, αλλά τη μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Μάντζιος στο 57' για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Μία σου και μία μου δηλαδή, έτσι για να λένε οι δύο ομάδες ότι αναδείχθηκαν ισόπαλες και στις πολύ καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Oι συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (62' Ακόστα), Λίλα, Γιάκος, Μαμπουλού (68' Ζάιρο), Κόντε (76' Βιντάλ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας (46' Καλτσάς), Ζεζίνιο (87' Μεντί), Τόνι Σίλβα, Καραμπουέ (72' Γιακουμάκης), Μάντζιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK