Έχασε την θέση του στην Λίβερπουλ και τώρα το ενδιαφέρον από την Τουρκία τον ωθεί μακριά από το Άνφιλντ

Ο ίδιος αποτελεί τον βασικό στόχο και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει μαζί με τον Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp takes his hat off to Liverpool supporters at the end of the Europa League quarterfinal, second leg, soccer match between Atalanta and Liverpool at the Stadio di Bergamo, in Bergamo, Italy, Thursday, April 18, 2024. Atalanta won 1-0 and advances to the semifinals. (AP Photo/Antonio Calanni)
(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ένας σύλλογος όπως η Λίβερπουλ θα ήταν περίεργο να μην είχε περάσει στο ρόστερ της το αίσθημα του ανταγωνισμού. Φυσικά σε έναν οργανισμό στον οποίον επικρατούν τέτοιες συνθήκες, θα υπάρχουν πάντοτε νικητές και χαμένοι. Φαίνεται λοιπόν πως ο Ράιαν Χράφενμπερχ δεν κατόρθωσε να υπερισχύσει και για αυτό τον λόγο έχασε εν τέλει την θέση του στο ροτέισον.

Μία ομάδα εντόπισε το κενό που σχηματίστηκε και ετοιμάζει μια κίνηση-έκπληξη για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, στον οποίον παρουσιάζεται ως μία εναλλακτική για τον ίδιο προκειμένου να αποκτήσει καθοριστικό ρόλο. Υποστηρίζεται ότι ο Ολλανδός αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Γαλατασαράι αυτό το καλοκαίρι και θεωρείται ιδανικός παρτενέρ στη μεσαία γραμμή για τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Λούκας Τορέιρα.

Να σημειωθεί πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης φέρεται να ήθελε να αποκτήσει τον Ολλανδό μέσο πέρυσι, αλλά δεν μπόρεσε να υπερκεράσει την προσφορά της Λίβερπουλ.

Αν και είναι ακόμα μόλις 21 ετών, ο Χράφενμπερχ δεν έχει πιάσει την επιθυμητή απόδοση στο Άνφιλντ και έχει καταγράψει μόλις 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα. Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο που υπέστη στον τελικό του Carabao Cup ήρθε σε κακή στιγμή και κατέληξε τελικά πέσει στην ιεραρχία πίσω από τον Τζόουνς, τον Έντο, καθώς και τους βασικούς Αλέξις Μακ Άλιστερ και Ντομινίκ Ζομποσλάι.

Οι "Κόκκινοι" βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση της Premier League, δύο βαθμούς μακριά από τη Σίτι και πίσω από την Άρσεναλ στη διαφορά τερμάτων. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ και της Μπάγερν Μονάχου ευελπιστεί πως θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει αρκετά ώστε να κλείσει η εποχή του Γιούργκεν Κλοπ ιδανικά στο Μέρσεϊσαϊντ.

Διαβάστε περισσότερα

Αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 23χρόνια ο πιο πιστός της στρατιώτης, θα τα δώσει όλα μέχρι τέλους

Μίλαν: Είναι οριστικό, ο λαμπρός κύκλος του έκλεισε και ο σύλλογος μπαίνει σε νέα εποχή στο τέλος της σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK