Έχασε το "άχαστο" ο Μέσι! (VIDEO)

Η Αργεντινή μπορεί να κέρδισε στο φιλικό με το Τρινιντάντ με 3-0, ωστόσο η φάση που "σημάδεψε" την αναμέτρηση συνέβη λίγο πριν το ημίχρονο, με τον Λιονέλ Μέσι να χάνει ένα γκολ από το μισό μέτρο και σε κενή εστία! Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Αργεντινός. Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία.

Έχασε το "άχαστο" ο Μέσι! (VIDEO)

H Αργεντινή έπαιζε τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/6) φιλικό προετοιμασίας ενόψει Μουντιάλ, με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, το οποίο και κέρδισε με 3-0.

Αρκετά από τα αστέρια της "αλμπισελέστε" αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση, συμπεριλαμβανομένου και του ηγέτη της ομάδας, Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, ο Αργεντινός, όχι μόνο δεν κατάφερε να σκοράρει στην αναμέτρηση, αλλά έγινε και πρωταγωνιστής σε μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία τον έβγαλε μόνο του απέναντι από την εστία και με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ, ο Μέσι το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να σπρώξει απλώς τη μπάλα προς τα δίχτυα. Στην κατάληξη της φάσης, όμως, είδαμε την μπάλα να πηγαίνει πάνω από το τέρμα (τον πρόλαβε ο αντίπαλος αμυντικός και έβαλε την κόντρα) και τον Ντι Μαρία να "τρελαίνεται" με την ευκαιρία που έχασε ο συμπαίκτης του. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Μέσι. Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία:

News 24/7

24MEDIA NETWORK