Εχασε το σκορ πρόκρισης

Οι δύο γκολάρες των Κάνιας και Πρίγιοβιτς έβαλαν σε θέση ισχύος τον ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του UCL. Η Βασιλεία, όμως, που δεν απείλησε τους γηπεδούχους έμεινε "ζωντανή" στο... κόλπο χάρη σε μία "καμινάδα" του Στόκερ που κατέληξε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Εχασε το σκορ πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τη Βασιλεία καθ' όλη τη διάρκεια της πρώτης... αστεράτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Οι "ασπρόμαυροι" του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριάρχησαν επί των Ελβετών και τους "τιμώρησαν" με δύο πανέμορφα γκολ των Κάνιας και Πρίγιοβιτς στο 32' και 80' αντίστοιχα.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ ήταν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, ωστόσο δύο λεπτά μετά την επίτευξη του τέρματος από τον "Πριγιογκόλ" η Βασιλεία κατάφερε να μπει στο... κόλπο της πρόκρισης από το "παράθυρο".

Συγκεκριμένα, στο 82' ο Στόκερ επιχείρησε τη σέντρα στην περιοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ να μην υπολογίζει σωστά τη φάση, όπως λάθος τα είχε στο μυαλό του και ο Χοσέ Κρέσπο, γεγονός που επέτρεψε στον Αγιέτι να σκοράρει με κεφαλιά, μειώνοντας σε 2-1.

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της 1ης Αυγούστου με την ελληνική ομάδα να έχει το προβάδισμα, αλλά να χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή...

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ζαμπά (72' Ελ Καντουρί), Πέλκας, Λημνιός (92' Σάχοβ), Πρίγιοβιτς (83' Ουάρντα).

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Ράφαελ Βίκι): Όμλιν, Σούτσι, Φρέι, Μπαλάντα, Πετρέτα (45' λ. τρ. Κάιζερ), Ντιέ, Ζούφι, Ριβέρος, Ομπερλίν (62΄Καλουλού), Αγιέτι (94' Μπουά), Στόκερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK