Έχασε το στοίχημα που θα του άλλαζε τη ζωή εξαιτίας του Πέρισιτς!

Απίστευτο και όμως αληθινό ποδοσφαιρικό σενάριο! Φίλαθλος έφτασε πολύ κοντά στο να αλλάξει τη ζωή του με μία... λίρα όμως ο Ιβάν Πέρισιτς τον προσγείωσε απότομα στην πραγματικότητα! Διαβάστε το story.

Russia's Mario Fernandes, left, and Croatia's Ivan Perisic jump for the ball during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Russia's Mario Fernandes, left, and Croatia's Ivan Perisic jump for the ball during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Δεν είναι φανταστική ιστορία ούτε αποκύημα της φαντασίας κάποιου ευρηματικού σεναριογράφου αλλά πρόκειται για ένα αληθινό γεγονός που παραλίγο να άλλαζε τη ζωή ενός ανθρώπου: αρκεί η ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά να ήταν λίγο πιο γενναίοδωρη μαζί του και να του έκανε το χατίρι.

Του το έκανε τρεις φορές, όμως στην τέταρτη και τελευταία που ήθελε πιο πολύ από ποτέ την εύνοια της τύχης εκείνη του γύρισε την πλάτη και έτσι η ιστορία του έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media αλλά χωρίς να έχει το happy end που θα ήθελαν όλοι.

Πρόκειται για έναν φίλαθλο που είχε μία τρελή έμπνευση: να στοιχηματίσει 1 λίρα στα τέσσερα ματς για τα προημιτελικά του Μουντιάλ, όπου όμως δεν έψαχνε ούτε για ακριβή σκορ ούτε για αριθμό τερμάτων. Ήθελε αντίθετα να μαντέψει σωστά σκόρερ και τρόπο επίτευξης των τέρματος τους στα παιχνίδια!

Croatia's Ivan Perisic, right, tries to score during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Croatia's Ivan Perisic, right, tries to score during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τι χρειαζόταν; Αρχικά τον Αντουάν Γκριεζμάν να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής στο Γαλλία-Ουρουγουάη. Το πέτυχε χάρη στην γκάφα του Φερνάντο Μουσλέρα που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα στα μέσα του δευτέρου μέρους.

Από τον δεύτερο χρονικά προημιτελικό ήθελε από τον Κέβιν Ντε Μπράινε να σκοράρει με προσπάθεια εκτός περιοχής κάτι που το έκανε από το 31ο λεπτό του αγώνα κόντρα στους Βραζιλιάνους!

Από τον τρίτο κατά σειρά προημιτελικό, ζητούσε γκολ με κεφαλιά του Μαγκουάιρ, με τον Άγγλο στόπερ να ανοίγει το σκορ για τα "τρία λιοντάρια" κόντρα στην Σουηδία με αυτόν ακριβώς τον τρόπο με τη συμπλήρωση το μισαώρου.

Πώς θα ολοκληρωνόταν το παζλ για να κέρδιζε 140.505 λίρες μόνο με μία λίρα; Να σκόραρε κόντρα στους Ρώσους ο Ιβάν Πέρισιτς με προσπάθεια εκτός περιοχής! Το όνειρο του φιλάθλου κράτησε μόλις 63 λεπτά, με τον άσο της Ίντερ να έχει σε αυτό το διάστημα ένα σουτ στο δοκάρι (από προσπάθεια εντός περιοχής) και κατόπιν να αντικαθίσταται από τον προπονητή του, Ντάλιτς.

Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή το κερδισμένο στοίχημα της χρονιάς έγινε μία ανοιχτή πληγή με κροατική ευθύνη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK