Εχασε τον ηγέτη της η Νιγηρία

Εχασε τον ηγέτη της η Νιγηρία
Τις υπηρεσίες του Τζέι Τζέι Οκότσα θα στερηθεί η Νιγηρία για τον κρίσιμο, τελευταίο αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2006, με αντίπαλο την Ζιμπάμπουε. Ο μέσος της Μπόλτον τραυματίστηκε στον κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Γουίγκαν και δεν μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

"Ο Οκότσα θα χάσει τον αγώνα αφού έχει πρόβλημα στην βουβωνική χώρα. Παρ' αυτα έφθασε στην Αμπούτζα και για να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του και να τους βοηθήσει να πάρουν την πρόκριση για το Μουντιάλ", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας της χώρας, Ρόμπινσον Οκοσούν.

H Nιγηρία κινδυνεύει να μην ταξιδέψει στην Γερμανία, αφού η Ανγκόλα έχει ισχυρό προβάδισμα απέναντι της. Η τελευταία υπερέχει σε περίπτωση ισοβαθμίας και γι' αυτό θα πρέπει να μην κερδίσει την Ρουάντα στο Κιγκάλι για να χάσει την πρώτη θέση στον όμιλο της. Παράλληλα και η Νιγηρία θα πρέπει να κερδίσει την Ζιμπάμπουε για να ελπίζει στα καλά νέα και να μην μείνει εκτός διοργάνωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK