Έτοιμα 150.000.000 ευρώ για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ισπανική "AS", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη βάλει στην άκρη ένα ποσό της τάξεως των 150.000.000 ευρώ, προκειμένου να φέρει τον Γκάρεθ Μπέιλ στο Νησί. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Έτοιμα 150.000.000 ευρώ για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

Με τις μεταγραφές των Ντι Μαρία, Ντε Χέα, Ερέρα, Φελαϊνί και Φαλκάο να μην έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, η Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να τινάξει εκ νέου την μπάνκα στον αέρα. Αυτή τη φορά ο νούμερο ένα στόχος ακούει στο όνομα Γκάρεθ Μπέιλ και ήδη οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν βάλει στην άκρη το ποσό για να τον πείσουν να μετακομίσει στο Νησί.

Για τι ποσό μιλάμε; Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ισπανική "AS", αυτό ανέρχεται περίπου στα 150.000.000 ευρώ, δηλαδή 50.000.000 περισσότερα από αυτά που είχε δώσει η Ρεάλ για να τον φέρει στην Μαδρίτη.

Οι Μαδριλένοι σίγουρα δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Ουαλό, ωστόσο το ενδιαφέρον τους για τον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ, Ντε Χέα, μπορεί να παίξει ρόλο στην όλη υπόθεση. Όπως αναφέρεται, η ομάδα του Μάντσεστερ είναι πιθανό να προτείνει τον Ισπανό κίπερ ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Μπέιλ, ρίχνοντας έτσι και την τιμή της μεταγραφής.

Πάντως ο Ουαλός δηλώνει ευτυχισμένος στην Ισπανία και δεν σκέφτεται αν φύγει: "Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2019 και θέλω να συνεχίσω να κατακτώ τίτλους στην Μαδρίτη"..

News 24/7

24MEDIA NETWORK