Εχει ΗΔΗ δει τους "μεγάλους" ο Βασιλειάδης!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα δει την Μεγάλη Δευτέρα τους εκπροσώπους των big-4 και την ηγεσία της Super League αλλά στο πρόσφατο παρελθόν έχουν προηγηθεί και άλλες επαφές.

Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 10 φεβρουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 10 φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα μάλιστα, με πληροφορίες του Contra.gr δεν ήταν με τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων ομάδων (Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ) αλλά με τα αφεντικά τους. Χαρακτηριστικά, πριν από δύο εβδομάδες περίπου είχε γίνει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο ενώ ξεχωριστά ο υφυπουργός Αθλητισμού συνάντησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στις συναντήσεις αυτές τέθηκε η ατζέντα πάνω στην οποία θα γίνει η επαφή το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας με τους κ.κ. Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Super League αντίστοιχα), Γιάννη Βρέντζο (Ολυμπιακός), Χρήστο Παναγόπουλο (Παναθηναϊκός), Μηνά Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Μάκη Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ).

Η ατζέντα αφορά την αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην οποία οι δύο “αιώνιοι” θέτουν όρους και ουσιαστικά “μπλοκάρουν” την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος την οποία οι “μικρομεσαίοι” συνδέσουν με τα τηλεοπτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες θα επιχειρηθεί να βρεθεί μία πρόταση (κατά πληροφορίες ο Γ. Βασιλειάδης έχει επεξεργαστεί μία) με την οποία και οι μεγάλοι δεν θα διαφωνήσουν αλλά και οι “μικρομεσαίοι” δεν θα βγουν χαμένοι. Επίσης, θα γίνει νύξη για το ποσοστό που ζητάνε οι ΠΑΕ της Super League από το Στοίχημα και τον ΟΠΑΠ, την διαιτησία και την ΕΠΟ όπου η θητεία της Επιτροπής Εξομάλυνσης λήγει στις 31/5 και επίκεινται εκλογές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK