Εχει μέλλον η διαμάχη Ουντινέζε-Ιακουίντα

Εχει μέλλον η διαμάχη Ουντινέζε-Ιακουίντα
To θέμα της περιθωριοποίησης του Βιντσέντζο Ιακουίντα από την Ουντινέζε απασχολεί πλεόν και την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Οπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της FIGC, Φράνκο Καράρο, το θέμα θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της 4ης Οκτωβρίου καθώς όπως είπε ο Ιταλός παράγοντας "θα συζητήσουμε την υπόθεση και πρέπει να βρούμε μία λύση".

Ο Ιακουίντα έχει αρνηθεί να ανανεώσει την συνεργασία του με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ και έκτοτε έχει μπει σε "καραντίνα" από την ομάδα του, η οποία του είχε προτείνει νέα τριετής συνεργασία, αλλά αυτός δεν δέχθηκε να υπογράψει.

Ο ιταλικός σύλλογος είναι σίγουρο ότι μπορεί να κατηγορηθεί για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και γι' αυτό έχει επιτρέψει στον παίκτη να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς ωστόσο να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Σέρζε Κόσμι. "Η Ουντινέζε θα σεβαστεί το συμβόλαιο του μέχρι τέλους και μπορεί να προπονείται όταν θέλει, υπό τις οδηγίες του Σέρσε Κόσμι, ο οποίος είναι ο στρατηγός του συλλόγου και δεν μπορεί να ασχολείται με τις οικονομικές απαιτήσεις του Ιακουίντα", δήλωσε ο διευθυντής του συλλόγου, Πιέτρο Λεονάρντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK