Εχει υλικό

Εχει υλικό

Ιωνικός

Αρκετοί είναι οι νεαροί και φερέλπιδες παίκτες στην ομάδα της Νίκαιας. Μπορεί στο σύλλογο να υπάρχει πάντα το άγχος του υποβιβασμού,ωστόσο κάποιοι από τους νεαρούς έχουν ήδη ξεδιπλώσει το ταλέντο τους. Αναμένεται συνέχεια.

1. Γιώργος Σαπουνάς
Hμερομηνία γέννησης: 15/02/1985
Θέση: Τερματοφύλακας

Ταλαντούχος πορτιέρο που ανήκει στον Ολυμπιακό. Δόθηκε το καλοκαίρι δανεικός στον Ιωνικό προκειμένου να απποκτήσει εμπειρίες από αγώνες Α’Εθνικής. Στην ομάδα της Νίκαιας βέβαια είναι ο 3ος τερματοφύλακας αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον. Εχει ύψος 1.89μ και ζυγίζει 82 κιλά.

2.Eυθύμης Κοτίτσας
Hμερομηνία γέννησης: 25/03/1986
Θέση: Κεντρικός αμυντικός.

Ισως ο πιο προικισμένος «μικρός» του Ιωνικού. Προέρχεται και αυτός από την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ο Βαγγέλης Βλάχος του έδωσε πέρυσι κάποιες ευκαιρίες και ο Ευθύμης έκανε το παν να τις εκμεταλλευτεί. Είναι πάντα στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για την Εθνική Νέων.

3.Ηλίας Κακαράς

Ημερομηνία γέννησης: 03/08/1984
Θέση: Αμυντικός

Ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου προσπαθεί να καθιερωθεί στον Ιωνικό αν και αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Αγωνίζεται στην άμυνα και πέρυσι στον προβληματικό Ατρόμητο (πολλά οικονομικά προβλήματα) είχε 18 συμμετοχές. Ο Τσιώλης του εμπιστεύτηκε μία θέση στο ρόστερ και ο Κακαράς κάνει ότι μπορεί.

4. Κώστας Μενδρινός
Ημερομηνία γέννησης: 28/05/1985
Θέση:Μέσος

Aλλο ένα ταλέντο που προέρχεται από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού. Αυτή είναι η δεύτερη θητεία στον Ιωνικό αφού είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Νίκαιας και την περίοδο 2003-04 (10 συμμετοχές). Πέρυσι βρέθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά δεν πήρε τις απαραίτητες ευκαιρίες. Μέσος με πολλές δυνάμεις και τόλμη στο παιχνίδι του θεωρήθηκε πολλά υποσχόμενος παίκτης.

5. Στάθης Ρόκας

Ημερομηνία γέννησης:18/09/1984
Θέση: Μέσος

Από πέρυσι βρίσκεται στο ρόστερ του Ιωνικού και συχνά-πυκνά παίρνει θέση στην εντεκάδα. Την περίοδο 2004-05 13 ματς ενώ έχει και εμπειρία Β’ Εθνικής με τη φανέλα του Ατρομήτου από τον οποίο και προέρχεται.

6. Βασίλης Σαχινίδης

Ημερομηνία γέννησης: 20/01/1986
Θέση: Επιθετικός

Ο Ιωνικός εντόπισε τον νεαρό στον Αίαντα Ευόσμου και τον έφερε στην Νίκαια τον Ιανουάριο του 2005. Στο πρόσωπό του ο Τσιώλης βλέπει έναν παίκτη που σε βάθος χρόνου μπορεί να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα. Πέρυσι πάντως πρόλαβε να πάρει το βάπτισμα του πυρός στην Α’ Εθνική παίζοντας σε 5 ματς.





News 24/7

24MEDIA NETWORK