Έχεις Φυντάνη; Δεν χάνεις...

Με τον Ηλία Φυντάνη στο τιμόνι της η ΑΕΛ δεν λέει να χάσει. Σ' ένα "τρελό" ματς με τον Απόλλωνα στο "ΑΕΛ FC Arena" οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι και πήραν ένα σπουδαίο "τρίποντο" που τους απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού χάρη στο τελικό 1-0.

Έχεις Φυντάνη; Δεν χάνεις...

Στο "ΑΕΛ FC Arena" με τον Ηλία Φυντάνη προπονητή η ΑΕΛ δεν χάνει και βάζει στο σακούλι τους υπερπολύτιμους βαθμούς με στόχο την παραμονή στην Super League Σουρωτή. Οι "βυσσινί" ευτύχισαν να σκοράρουν πρώτοι κόντρα στον Απόλλωνα στο 86' με τον Ντέλετιτς κερδίζοντας την αθηναϊκή ομάδα με 1-0.

Σ' ΕΝΑ ΜΑΤΣ... ΤΡΕΛΟ

Έχοντας από 10 βαθμούς ΑΕΛ και "Ελαφρά Ταξιαρχία" παρατάχθηκαν στο γήπεδο για να παίξουν ένα ντέρμπι παραμονής! Πράγματι, δικαίωσαν όσους πίστεψαν ότι το ματς θα είναι σούπερ. Αμφότεροι έχασαν φοβερές ευκαιρίες για γκολ κι ήταν ξεκάθαρο πως αυτός που θα το έκανε πρώτος θα έπαιρνε και τη νίκη.

Πέρα από το "τρίποντο" οι δύο ομάδες έπαιζαν και για έναν ακόμη στόχο που ήταν η διατήρηση των αήττητων σερί τους. Οι γηπεδούχοι ήταν τελικά αυτοί που το διεύρυναν και παρέμειναν χωρίς απώλεια για τέσσερα παιχνίδια, ενώ των φιλοξενούμενων σταμάτησε στα τέσσερα.

ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΝΕ

Όπως και με τον Λεβαδειακό, ο παίκτης που έκανε τη διαφορά ήταν ο Μανουέλ Περόνε. Ο Αργεντινός πήρε τη θέση του Λεοζίνιο και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και ήταν εκείνος που δημιούργησε το γκολ για τους γηπεδούχους, μοιράζοντας την ασίστ.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας (83' Μασούρας), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (87' Μπάλλας), Λεοζίνιο (65' Περόνε), Κρίζμαν

Απόλλων Σμύρνης: Τσόβιτς, Κοντοές, Κονέ, Αλμπάνης (83' Μάατσεν), Μάατσι, Ανιέτε, Καστιγέχος (75' Κύργιας), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (88' Κιταμπάλα), Κούρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK