Έχουν σχέδιο για να κάνουν τον Μέσι αντίπαλο του Ρονάλντο οι Σαουδάραβες

Κυκλοφορεί εκ νέου το σενάριο μετακόμισης του Λιονέλ Μέσι στην Σαουδική Αραβία καθώς οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα του ποδοσφαίρου έχουν βρει τον τρόπο.

Inter Miami's Lionel Messi holds up his team jersey during a soccer news conference, Thursday, Aug. 17, 2023, in Fort Lauderdale, Fla. (AP Photo/Marta Lavandier)
Ο Λίο Μέσι κατά την παρουσίασή του από την Ίντερ AP PHOTO/MARTA LAVANDIER

Μέσι και Σαουδική Αραβία παίζουν εκ νέου στα διαδικτυακά... πηγαδάκια καθώς υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι στο ασιατικό βασίλειο δεν έχουν εγκαταλείψει τα όπλα ώστε να πείσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ να πει "ναι" και να παίξει στο πρωτάθλημά τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Ένα νέο σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες...

Στη θεωρία, λοιπόν, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν πως οι Σαουδάραβες θα κάνουν μπάσιμο στην υπόθεση Μέσι με τις ευλογίες της Ίντερ Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, μία από τις ομάδες του πρωταθλήματος θα προσεγγίσει τους Αμερικανούς όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημά τους για να ζητήσει τον Αργεντινό δανεικό έως την επανέναρξη.

Να θυμίσουμε βέβαια πως ο Λίο Μέσι προτού υπογράψει με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να είπε "όχι" σε άνευ προηγουμένου πρόταση προερχόμενη εκ Σαουδικής Αραβίας.