Έχουν τρελαθεί με Πρίγιοβιτς οι Σέρβοι και κάνουν τα πάντα για να παίξει Εθνική!

Οι μεστές εμφανίσεις και τα γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ έχουν κάνει τους ανθρώπους της σερβικής ομοσπονδίας να... τρέχουν για να τον κάνουν να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με το "καλημέρα" ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδειξε το πλούσιο ταλέντο του στον ΠΑΟΚ, αφού μετράει ήδη 3 γκολ σε 4 ματς πρωταθλήματος και άλλα 2 σε 2 αγώνες Κυπέλλου!

Αυτά βλέπουν στην σερβική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τρέχουν και δε φτάνουν! Όπως αναφέρει η " mozzartsport", οι Σέρβοι ξεκίνησαν διαδικασίες έτσι ώστε ο Πριγιοβιτς να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στις "μικρές" εθνικές ομάδες της Ελβετίας (Κ21 και Κ20), καθώς επίσης και της Σερβίας (Κ17, Κ18 και Κ19) και διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει την χώρα με την οποία θα αγωνιστεί σε επίπεδο ανδρών.

Έχουν τρελαθεί με Πρίγιοβιτς οι Σέρβοι και κάνουν τα πάντα για να παίξει Εθνική!

Η Σερβία δίνει τη μάχη της πρόκρισης στη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ούσα δεύτερη πίσω από την Ιρλανδία, και μπροστά από Ουαλία και Αυστρία και ο τεχνικός της ομάδας Σλάβολιουμπ Μουσλίν είναι έτοιμος να δώσει την ευκαιρία στον αστέρα του ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν στην επίθεση της εθνικής Σερβίας υπάρχουν οι Μίτροβιτς (Νιουκαστλ), Πάβλοβιτς (Κοπεγχάγη), Πέσιτς (Αταλάντα) και Νίκολα Στογίλκοβιτς (Μπράγκα. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα, σίγουρα διεκδικεί μια θέση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK