Έδειρε αλύπητα αντίπαλη παίκτρια και τιμωρήθηκε διά βίου!

Σκηνές σοκ σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου για την πρώτη κατηγορία της Βοσνίας, με παίκτρια να ξυλοκοπεί αντίπαλή της και να δηλώνει πως το... ευχαριστήθηκε αμέσως μετά (PHOTOS)!

Έδειρε αλύπητα αντίπαλη παίκτρια και τιμωρήθηκε διά βίου!

Ο αγώνας γυναικείου ποδοσφαίρου μεταξύ Ζελένιτσαρ και Μλάντοστ για την πρώτη κατηγορία της Βοσνίας θα μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη όλων των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας.

Αιτία δεν ήταν -δυστυχώς- κάποιο θεαματικό γκολ από κάποια παίκτρια ή κάποια όμορφη ενέργεια αλλά αντίθετα μία σκηνή που αποτελεί δυσφήμηση για το σπορ, με μία παίκτρια της Ζελένιτσαρ να χάνει κάθε έλεγχο και να επιτίθεται με πρωτοφανή μανία σε συναδέλφισσά της από την ομάδα της Μλάντοστ.

"Θύτης" ήταν η Silvija Sekacic και "θύμα" η Adnu Ljubanovic, με την πρώτη να ρίχνει τη δεύτερη στο έδαφος και να την χτυπάει ασταμάτητα και αλύπτητα προτού παρέμβει ο διαιτητής και οι υπόλοιπες παίκτριες για να προλάβουν τα χειρότερα.

Έδειρε αλύπητα αντίπαλη παίκτρια και τιμωρήθηκε διά βίου!

Η κόκκινη κάρτα μάλιστα που της έδειξε ο διαιτητής δεν φάνηκε να την "καλμάρει", με την ανεξέλεγκτη Sekacic να δηλώνει προκληκτικά: "Κόκκινη κάρτα αλλά τουλάχιστον την έσπασα στο ξύλο".

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, δεν υπήρχε κάποια αιτία που να δικαιολογεί έστω στο ελάχιστο τη λυσσαλέα επίθεση, με την Μλάντοστ από την πλευρά της να εκδίδει καυστική ανακοίνωση:

"Τι λέξεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να περιγράψεις αυτή την πράξη και να παραμείνεις ευγενικός; Αρκεί να πούμε πως αυτού του είδους η συμπεριφορά έχει καμία σχέση με την κοινή λογική.

Άτομα όπως η Silvija δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο και της αξίζει να τιμωρηθεί εφ'όρου ζωής". Από την πλευρά της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης χαρακτήρισε "σοβαρό αδίκημα" την πράξη της και όλα δείχνουν πως το ποδόσφαιρο "τελείωσε" για την θερμόαιμη παίκτρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK