ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έδειξε 11άδα ο Ζαρντίμ

Ο Τάσος Παπάζογλου θα αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, στη θέση του (τραυματία) Πάμπλο Κοντέρας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δοκίμασε (και) στην προπόνηση της Παρασκευής κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπάζογλου και Σιόβα, ενώ δούλεψε αρκετά μαζί τους στις στημένες φάσεις.

Έδειξε 11άδα ο Ζαρντίμ
INTIME SPORTS

Κατά τη διάρκεια των εκτελέσεων φάουλ και κόρνερ (από τους Μασάντο και Ιμπαγάσα), ο Πορτογάλος προπονητής είχε τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, κι ενδεχομένως αυτό να αποτελεί και μία ένδειξη των προθέσεών του ενόψει του αγώνα την Κυριακή. Υπάρχει, βέβαια, και η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (8:30), στην οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς κι ο Μέγερι δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Ζαρντίμ στο δίτερμα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στον Λεβαδειακό με τετράδα στην άμυνα τους Τοροσίδη, Παπάζογλου, Σιόβα και Χολέμπας, στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μοντέστο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα και στην επίθεση οι Αμπντούν, Μασάντο και Τζεμπούρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK