Έδιωξαν τον Αλεξανδρή για τον πιο απίθανο λόγο

Παρελθόν από τον πάγκο του Π.Ο. Ελασσόνας ο Αλέξης Αλεξανδρής, ενώ κλήθηκαν σε απολογία από την διοίκηση του συλλόγου σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας! Διαβάστε τι συνέβη.

Έδιωξαν τον Αλεξανδρή για τον πιο απίθανο λόγο
aleksandris

Σε κόντρα βρίσκονται οι παίκτες της Ελασσόνας με την διοίκηση. Μία κόντρα που έχει φτάσει στα άκρα αν λάβουμε υπόψιν τον γεγονός πως κλήθηκαν σε απολογία. Ο λόγος; Αγωνίστηκαν σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Καστοριά, κάτι που δεν ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας!

Έτσι το... μάρμαρο πλήρωσε αρχικά ο Αλέξης Αλεξανδρής και στη συνέχεια μένει να δούμε ποιες θα είναι οι κυρώσεις για τους παίκτες που πήρε μέρος στο φιλικό. Και δεν είναι 1-2, αλλά σχεδόν όλη η ομάδα!

Π. Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:Στάμου, Μάρκου, Τσένος, Περτζίονι, Καρλιάμπας, Πάτσης, Παπαχρήστου, Πεπκολάι, Μεσούρ, Ματούλας, Μπαλαμώτης.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κατοντικίδης, Μπαρλαγιάννης, Μπούσιας, Γεωργούλης, Καραμάνος, Τεούσης, Ταστεμερίδης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

" Η διοίκηση του Π.Ο. Ελασσόνας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Επίσης, καλούνται σε απολογία οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, που συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα στην Καστοριά, διότι αγνόησαν απόφαση της διοίκησης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK