Εδωσε εξηγήσεις ο Ρουμπάκης

Εδωσε εξηγήσεις ο Ρουμπάκης
Τετ-α-τετ με το Φανούρη Βατσινά είχε την Τετάρτη ο Μανώλης Ρουμπάκης. Ο αμυντικός του ΟΦΗ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το φραστικό επεισόδιο που είχε με φιλάθλους της ομάδας στο Περιστέρι την προηγούμενη Κυριακή.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Ρουμπάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Αισθάνομαι την ανάγκη και σήμερα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για το λάθος που έκανα στον αγώνα που έδωσε η ομάδα μου την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο. Ηταν μια κακή στιγμή, η οποία ποτέ δεν ήθελα να συμβεί σε μένα. Στο διάστημα που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο ποτέ δεν έχω δώσει την παραμικρή αφορμή για οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια. Θέλω να διαβεβαιώσω το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ ότι η προσπάθεια όλων μας έχει ένα κοινό στόχο: Να παρουσιασθεί ο ΟΦΗ δυνατός και αντάξιος των προσδοκιών όλων μας. Ο αγώνας της Κυριακής ανήκει στο παρελθόν. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι η ομάδα μας την Κυριακή δίνει ένα δύσκολο ματς με τον Ηρακλή και ο στόχος μας είναι η νίκη. Η βοήθεια όλων των φίλων του ΟΦΗ είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Τους περιμένουμε όλους την Κυριακή στο Παγκρήτιο. Τέλος θα επισημάνω ότι αποδέχομαι την ποινή που μου επέβαλε η διοίκηση με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας μας.»

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή συνεχίστηκε κανονικά την Τετάρτη. Ο Βαγγέλης Βλάχος είδε με ικανοποίηση τον Τριανταφύλλου να βγάζει και πάλι με άνεση το κανονικό πρόγραμμα. Αντίθετα μόνος του προπονήθηκε ο Κόλτζος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK