Εφαγαν… πόρτα από τον Μουρίνιο
Οι πρώτες κόντρες του Ζοσέ Μουρίνιο με τους φίλους της Ιντερ άρχισαν. Μάλλον γκρίνιες, για να το πούμε καλύτερα, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό που αγαπήσαμε, αυτό με το οποίο έγινε γνωστός.
Η Ιντερ προπονήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και οι εκατοντάδες φίλαθλοι που πήγαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας εξοργίστηκαν όταν είδαν τις πόρτες κλειστές. Μάλιστα πολλοί από αυτούς είχαν διανύσει δεκάδες χιλιόμετρα για να δουν από κοντά την πρωταθλήτρια Ιταλίας και όπως ήταν λογικό άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Ζοζέ Μουρίνιο που δεν τους άφησε να παρακολουθήσουν την προπόνηση.
“Τρέφω τεράστια εκτίμηση στους οπαδούς της ομάδας μας, γι’ αυτό και την προηγούμενη εβδομάδα οι προπονήσεις ήταν ανοικτές για το κοινό. Ωστόσο, θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει ότι ανάμεσά σε όσους πάρα πολλούς έρχονται για να δείξουν την αφοσίωσή τους στην ομάδα, υπάρχουν και παρά πολλοί εκπρόσωποι και κατάσκοποι άλλων ομάδων. Ομάδων, που μέσα στη χρονιά είναι πιθανό να τις συναντήσουμε μπροστά μας και να είναι αντίπαλοί μας”, έσπευσε να τονίσει, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των “νερατζούρι” μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.