Έφαγε "χαστούκι" αλλά μένει για να πάρει την κούπα του 2020!

Ο ατιμωτικός αποκλεισμός από την Νότια Κορέα στη φάση των ομίλων δεν θα είναι το τελευταίο ματς του Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο, καθώς πήρε την απόφαση να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας.

Germany head coach Joachim Loew, left, talks to Germany's Mesut Ozil, right, during the group F match between South Korea and Germany, at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man)
Germany head coach Joachim Loew, left, talks to Germany's Mesut Ozil, right, during the group F match between South Korea and Germany, at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους μακροβιότερους τεχνικούς στον πάγκο εθνικής ομάδας και όλα δείχνουν πως έχει ακόμα αρκετά ψωμιά για να... φάει μέχρι να ρίξει τίτλους τέλους.

Ο Γιόαχιμ Λεβ ανέλαβε τα ηνία της Γερμανίας από τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, μετά το Μουντιάλ του 2006 που φιλοξενήθηκε στην πατρίδα του και στο φετινό Μουντιάλ έκλεισε 12ετία, ωστόσο δεν θα είναι η Ρωσία ο τερματικός σταθμός.

Germany head coach Joachim Loew during the group F match between South Korea and Germany, at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man)
Germany head coach Joachim Loew during the group F match between South Korea and Germany, at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Παρά την πίκρα των ανθρώπων της ομοσπονδίας για τον αποκλεισμό από την Νότια Κορέα στους ομίλους που δεν επέτρεψε στην ομάδα να μπει καν στη νοκ-άουτ φάση, ο Λεβ περιβάλλεται με εμπιστοσύνη και σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της "Bild", θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο των "πάντσερ".

Δεσμεύεται με άλλωστε συμβόλαιο μέχρι το 2022 (είχε ανανεώσει πρόσφατα) και έχοντας στο μυαλό του πως δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς τη σχέση του με την γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και ότι εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης τους, πήρε την απόφαση να παραμείνει.

Πλέον, μεγάλος στόχος για τον Λεβ είναι η επιστροφή της ομάδας σε επιτυχίες και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τον τίτλο να λείπει από το 1996 και το Euro 2020 να συνιστά μία μεγάλη πρόκληση τόσο για εκείνον όσο και για τους παίκτες του.

Ποια ομάδα θα φτάσει στις 15 Ιουλίου στην κατάκτηση του 21ου Μουντιάλ;

24MEDIA NETWORK