Έφεση ΕΣΚΑΝ για Γιακουμή

Την Τετάρτη (10/6) εκδικάστηκε η έφεση του ΕΣΚΑΝ κατά της πρωτόδικης απόφασης που αφορούσε τον Αστέριο Γιακουμή και το ότι τιμωρήθηκε με αυστηρή επίπληξη για το ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Έφεση ΕΣΚΑΝ για Γιακουμή

Ο Αστέριος Γιακουμής ως γνωστόν είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας τον είχε τιμωρήσει με αυστηρή επίπληξη αφού δέχτηκε το βασικό επιχείρημα της πλευράς του 27χρονου τερματοφύλακα το οποίο ήταν ότι η χρήση της ουσίας μεθυλεξαναμίνη έγινε από άγνοια (την έλαβε από σκεύασμα που κανονικά δεν έπρεπε να την περιέχει, όμως ο ίδιος δεν το είχε προμηθευτεί από φαρμακείο) και το ΕΣΚΑΝ άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Αυτή η έφεση εκδικάστηκε την Τετάρτη (10/6) και σε μια εβδομάδα αναμένεται η απόφαση. Από εκεί και πέρα, ο Σπύρος Μηλιωρίδης θα ενταχθεί ξανά στο τμήμα επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς. Στο τιμ σε ό,τι αφορά τις επαφές με τους συνδέσμους σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα συνεχίσει και ο Γιάννης Αθανασιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK