Έφυγε για Λιθουανία η Εθνική
Το πρωί της Πέμπτης αναχώρησε για το Βίλνιους η αποστολή της εθνικής ποδοσφαίρου ενόψει του αγώνα με τη Λιθουανία (07/06, 21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι Έλληνες διεθνείς έφτασαν όλοι μαζί στο “Ελ.Βενιζέλος” με το πούλμαν της ΕΠΟ και αφού πέρασαν από τη διαδικασία του check – in επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος λίγο πριν από τις 10:00.
Δηλώσεις αποφασίστηκε να μην γίνουν στο αεροδρόμιο. Το απόγευμα πάντως, στις 17:45, υπάρχει η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού προπονητή του Φερνάντο Σάντος, την οποία το Contra.gr θα μεταδώσει μέσω live streaming. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της εθνικής στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Παρασκευής.
Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ο Φερνάντο Σάντος ανακάτεψε την τράπουλα, δεν άνοιξε τα χαρτιά της ενδεκάδας, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που προορίζεται για βασικός έπαιξε δεξί μπακ.