ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευκαιρίες και σε άλλους νέους θα δώσει ο Μπόλονι

Στόχος του Λάζλο Μπόλονι είναι η χρησιμοποίηση κι άλλων νεαρών παικτών μέχρι την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Κι αυτό εμπεριέχεται στους αρχικούς σχεδιασμούς του και δεν σχετίζεται με την βαθμολογική συγκυρία.

Ευκαιρίες και σε άλλους νέους θα δώσει ο Μπόλονι
boloni.jpg INTIME SPORTS

Διότι ακόμα και μια νίκη την Κυριακή επί του ΠΑΣ, δεν θα καταστήσει πλήρως αδιάφορα βαθμολογικά τα τρία εναπομείναντα ματς. Ο ΠΑΟΚ θα χρειάζεται πόντους για την καλύτερη δυνατή βαθμολογική εκκίνηση στα πλέι οφ, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός εμπιστεύεται τους νέους παίκτες και τους θεωρεί δύναμη και όχι αδυναμία της ομάδας.

Σε εγρήγορση οι νέοι…

Αποδεικνύεται αυτό από το ότι ασχολείται επισταμένως μαζί τους στις καθημερινές προπονήσεις και διοργανώνει κάθε βδομάδα φιλικά για να βρίσκονται σε εγρήγορση, όπως το διπλό που θα δώσουν την Τετάρτη το απόγευμα οι «ρεζέρβες» με την δεύτερη ομάδα.

Στα εναπομείναντα παιχνίδια αναμένεται πως θα πάρουν 90λεπτα ο Σταύρος Τσουκαλάς και ο Θανάσης Παπάζογλου, αλλά και λεπτά συμμετοχών οι νεαροί Κώστας Παναγιωτούδης (αμυντικό χαφ), Λούκα Πετρίσεβιτς (δεξιός μπακ), Δημήτρης Πέλκας (δεξιός χαφ) και Δημήτρης Πόποβιτς (αριστερός χαφ). Εννοείται, βέβαια, πως θα παίξει αρκετά και ο Φρεντερίκ Νιμανί για την εξαγωγή οριστικών συμπερασμάτων, αλλά και ο Σωτήρης Μπαλάφας, που λειτουργεί ως εναλλακτική λύση από την αρχή της χρονιάς.

Δεν θέλει να ρισκάρει με τρεις

Βιασύνη δεν υπάρχει ούτε για την επιστροφή των τραυματιών Αραούχο Ετό, Ντάριο Κρέσιτς και Βλάνταν Ίβιτς, οι οποίοι είναι απαραίτητοι πια για την διαδικασία των πλέι οφ και δεν υπάρχει λόγος ρίσκου πρόωρης συμμετοχής τους. Ίσως αγωνισθούν στα τελευταία παιχνίδια για να επανακτήσουν ρυθμό αγώνων.

Διαβάστε ακόμη:

“Τυχερός που έχω για συμπαίκτη τον Γκαρσία”

Ο Γκαρσία δεν… μεγάλωσε

Θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του ο Μπόλονι

“Ο… τρελογιατρός ξέρει γιατί δεν κερδίζουμε στην Τούμπα”

Λαζάρ: “Προτιμώ να μιλάμε με έργα”

“Πρέπει να πατάμε στην γη”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK