Έφταναν 13 λεπτά στον Πρίγιοβιτς για να το... κολλήσει!

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν η πρώτη αλλαγή για τη Σερβία κόντρα στην Γεωργία και μέσα σε 13 λεπτά από την είσοδό του στο ματς πέτυχε γκολ που ισοδυναμεί με... Μουντιάλ (VIDEO)!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Με την υπογραφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς η Σερβία ταξιδεύει στα γήπεδα της Ρωσίας! Η ομάδα του Σλάβολουμ Μούσλιν βρήκε σθεναρή αντίσταση από την Γεωργία σε ένα ματς που "καιγόταν" να πάρει για να κατακτήσει την πρώτη θέση που την οδηγεί στα τελικά του Μουντιάλ όμως στο κρίσιμο σημείο "μίλησε" ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Serbia's Aleksandar Prijovic, left, is chased by his teammates after scoring the first goal of his team during their World Cup Group D qualifying soccer match between Serbia and Georgia at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Serbia's Aleksandar Prijovic, left, is chased by his teammates after scoring the first goal of his team during their World Cup Group D qualifying soccer match between Serbia and Georgia at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Στο 61' πέρασε στο ματς (πρώτη αλλαγή για την ομάδα του) στη θέση του Άντεμ Λιάιτς και στο 74' συνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα, με εντυπωσιακό τάκλιν μετά από γύρισμα της μπάλας από τα δεξιά του Μίτροβιτς, για να κάνει το 1-0 (παρθενικό του γκολ με την εθνική ομάδα) και να "απογειώσει" τους Σέρβους, στέλνοντάς τους -ως πρώτους- στα γήπεδα της Ρωσίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK