"Έφτιαξε" τους συμπαίκτες του με πωρωτική ομιλία πριν το ματς!

Αν ψάχνετε ομάδα που να είναι συνυφασμένη με την έννοια της ενότητας τότε αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την Primavera της Κάλιαρι. Υπάρχει μάλιστα VIDEO που το αποδεικνύει!

"Έφτιαξε" τους συμπαίκτες του με πωρωτική ομιλία πριν το ματς!

Πάθος, ενότητα, αυταπάρνηση. Αυτά είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά που διέπουν την ομάδα Νέων της Κάλιαρι (Cagliari Primavera), με τους Σαρδηνούς να μπαίνουν στη μάχη του Viareggio Cup και να στέλνουν το μήνυμα πως θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αυτό το κατέστησαν σαφές μέσα από το video που δημοσίευσε η Κάλιαρι στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Instagram και το οποίο παρουσιάζει τον καπιτάνο των "ροσομπλού" να εμψυχώνει αρχικά τους συμπαίκτες του και στο φινάλε της ομίλιας του να τους στέλνει στη "μάχη" με το "μαχαίρι στα δόντια", φωνάζοντας δυνατά "Dimonios".

Η ομιλία μάλιστα αυτή φαίνεται πως έπαιξε το ρόλο της καθώς η Κάλιαρι επιβλήθηκε 4-1 της Πάρμα στον πρώτο αγώνα της στο τουρνουά, με τον λογαριασμό της ομάδας στο Instagram να βγάζει μάλιστα και σχετική πανηγυρική φωτογραφία μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK