ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευχάριστα μαντάτα για Πεσέιρο

Την Τετάρτη ήταν ο Γιάννης Γκούμας που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ζοσέ Πεσέιρο για το σαββατιάτικο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο οι εμφανίσεις και η χημεία των Μόρις, Σαριέγκι πιθανότατα θα τον κρατήσουν στον πάγκο.

Ευχάριστα μαντάτα για Πεσέιρο
Την Τετάρτη ήταν ο Γιάννης Γκούμας που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ζοσέ Πεσέιρο για το σαββατιάτικο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο οι εμφανίσεις και η χημεία των Μόρις, Σαριέγκι πιθανότατα θα τον κρατήσουν στον πάγκο.

Την Πέμπτη ήταν η σειρά του Μάτος να εγκαταλείψει τα ατομικά προγράμματα και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο και σ’ αυτή την περίπτωση ο Σιμάο έχει πλεονέκτημα μετά τις δύο εντυπωσιακές αγωνιστικές του παρουσίες με Λοκομοτίβ και στο Καυτατζόγλειο και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος στο αρχικό σχήμα, στο παιχνίδι του «Βιθέντε Καλντερόν».

Καλύτερα αισθάνεται και ο Ν’ Ντόι, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η βελτίωση που εμφανίζει ο ‘Εκι Γκονζάλες. Ο Αργεντινός μέσος δείχνει να ξεπέρασε και την τελευταία ατυχία (θλάση) και την Πέμπτη πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών του.

Απόντες ήταν οι Τζόζεφ Ενακαρίρε και Σωτήρης Λεοντίου που παραμένουν εκτός Ελλάδας, στο Βέλγιο και τη Γαλλία αντίστοιχα, όπου διερευνώνται για τον Νιγηριανό η αντιμετώπιση της ήπιας χονδροπάθειας που τον ταλαιπωρεί στην αριστερή επιγονατίδα, για το δε Έλληνα διεθνή η πορεία της αποθεραπείας του.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ζέσταμα χωρίστηκαν σε 3 ομάδες και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις στα σουτ υπό πίεση και στις σέντρες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα και αποθεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση (Παρασκευή) θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου (18.00) και μία ώρα νωρίτερα θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μ’ έναν ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού», οπότε θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση για την διπλή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (πρωτάθλημα και κύπελλο) στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

* Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους μικρούς φίλους του συλλόγου, μέλη του «Πανάθας Rower Club» , στη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Για άλλη μια χρονιά, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, θα πραγματοποιήσει την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του PANATHA POWER CLUB, για όλους τους μικρούς της “πράσινους” φίλους. Η γιορτή θα γίνει την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007 στις 18.00 στο ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL (πλησίον στάσης μετρό «Μεταξουργείο») Αχιλλέως 1 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 2-4-6, στην Αθήνα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες και τον Πανάθα, ενώ θα τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις και δώρα. Παρακαλούμε τους μικρούς μας φίλους να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους PANATHA POWER CLUB, για την είσοδο τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK