Έφυγε από τη ζωή ο Μέρτενς

Στο πένθος βυθίστηκε το βελγικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Γκρέγκορι Μέρτενς, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα (27/4) υπέστη ανακοπή καρδιά στο γήπεδο, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (30/4) σε ηλικία 24 ετών.

Έφυγε από τη ζωή ο Μέρτενς

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής υπέστη καρδιακή προσβολή στον αγώνα ρεζερβών μεταξύ Λόκερεν και Γκενκ την περασμένη Δευτέρα (27/4) και νοσηλευόταν σε τεχνητό κώμα στο "Ziekenhuis Oost Limburg" της Γάνδης, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

O γιατρός της ομάδας είχε ενημερώσει την Τετάρτη (29/4) πως η κατάσταση της υγείας του 24χρονου ήταν κρίσιμη και την Πέμπτη (30/4) ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: " Συνέβη κάτι που κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί ή τολμούσε να φανταστεί. Πολύ νωρίς, λέμε αντίο στον Γκρέγκορι Μέρτενς. Είμαστε ποδοσφαιρικός σύλλογος. Όλοι μας σε αυτόν τον σύλλογο αναπνέουμε ποδόσφαιρο. Αλλά ξαφνικά κάτι συμβαίνει και συνειδητοποιούμε πως είναι απλά ποδόσφαιρο. Σήμερα είναι μια τέτοια στιγμή.

Το ιατρικό προσωπικό έκανε τα πάντα για να σώσει τον Γκρέγκορι, αλλά τελικά έπρεπε να αναγνωρίσουν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Ο Γκρέγκορι πέθανε στις 16:30. Η οικογένειά του τον αποχαιρέτισε.

Ο Γκρέγκορι ήταν στην Λόκερεν για ενάμιση χρόνο, αλλά σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα μέσα από τη σεμνότητά του, έδειξε πως ήταν απαραίτητος. Τώρα θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την απώλεια. Καταλαβαίνουμε πως αυτές οι στιγμές είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την οικογένεια. Τα ειλικρινή μας συλληπτήρια.

Γκρέγκορι, θα μας λείψεις!".

Αυτός ήταν ο δεύτερος θάνατος Βέλγου ποδοσφαιριστή μέσα σε διάστημα 4 μηνών, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ζούνιορ Μαλαντά είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK