Εφυγε από τη ζωή ο Ντε Νίγκρις

Ο Μεξικανός φορ της ΑΕΛ, Αντόνιο Ντε Νίγκρις από το πρωί της Δευτέραςέπαψε να είναι κοντά μας. Ο "Ελ Τάνο" τα ξημερώματα αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς, ήταν ήδη αργά. Παθολογικά τα αίτια, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Σοκ και στο Μεξικό.

Εφυγε από τη ζωή ο Ντε Νίγκρις

O Μεξικάνος, την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του, αισθάνθηκε αδιαθεσία - περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα- και η σύζυγός του επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΑΕΛ και κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο, αλλά μέχρι να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο είχε χάσει τη μάχη με το θάνατο.

Η είδηση του θανάτου του ήδη έχει προκαλέσει σοκ στη Λάρισα μιας και μεταδόθηκε άμεσα και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, για τον "Ελ Τάνο" που στους λιγοστούς μήνες που βρέθηκε στην ΑΕΛ αγαπήθηκε για το πάθος που επέδειξε (τα μεξικάνικα πάντως ΜΜΕ έχουν ήδη αναδείξει σε πρώτη είδηση το θάνατο του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή).

Ο αδικοχαμένος επιθετικός είχε γεννηθεί την Πρωταπριλιά του 1978. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη μεξικανική Μοντερέι στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και το 2002. Στη συνέχεια είχε γίνει γυρολόγος περνώντας από ουκ ολίγες ομάδες. Ο Ντε Νίγκρις, πρόλαβε να αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Βιγιαρεάλ, Πούμας, Σάντος, Γκαζιάντεσπορ. Στη Λάρισα υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο και αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η οικογένεια της ΑΕΛ θρηνεί από σήμερα τα ξημερώματα για τον αδόκητο χαμό του 31χρονου διεθνή Μεξικανού ποδοσφαιριστή της, Αντόνιο Ντε Νίγκρις. Με βαθύτατη οδύνη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ, απευθύνουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και ειδικότερα στην σύζυγό του Σόνια και την 5χρονη κορούλα του, Μιράντα. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, διενεργείται νεκροψία στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Π.Σ.Α.Π.:



Προς ΠΑΕ Λάρισα

Αγαπητοί Κύριοι,

Ο αδόκητος χαμός του συναδέλφου μας ποδοσφαιριστή της Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις μας έχει συγκλονίσει καθώς κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η απέραντη θλίψη που νιώθουμε για το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ενός αθλητή που έσβησε τόσο ξαφνικά και πρόωρα, ενός φίλου μας και μέλους του Συνδέσμου μας.
Παρακαλώ όπως δεχθείτε και διαβιβάσετε και στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Π.Σ.Α.Π. και τα δικά μου προσωπικά.
Εύχομαι να είναι αυτό το τελευταίο κακό για την οικογένεια των ποδοσφαιριστών αλλά και για την ιστορική ομάδα της Λάρισας την οποία έχει σημαδέψει η μοίρα και με άλλες απώλειες σπουδαίων συναδέλφων μας, ποδοσφαιριστών με ποιότητα κι αξία, στοιχεία που διέκριναν και τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Με εκτίμηση
Αντώνης Νικοπολίδης
Πρόεδρος Π.Σ.Α.Π.











News 24/7

24MEDIA NETWORK