Έφυγε από την Νάπολι σαν σύμβολο, επιστρέφει ως βοηθός προπονητή

Αλλαγή προπονητή ετοιμάζεται να κάνει ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στην Νάπολι και μαζί με τον νέο κόουτς αναμένεται να μπει στο επιτελείο και πρώην παίκτης-legend της ομάδας.

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis arrives at the Lega Calcio headquarter to attend a meeting, in Milan, Italy, Wednesday, July 4, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Νάπολι κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα αλλά τη φετινή σεζόν πασχίζει να σταθεί όρθια αγωνιστικά με πολλά πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Για μία ακόμη φορά μέσα στη σεζόν, όμως, η διοίκηση έχει αποφασίσει ν' αλλάξει προπονητή σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Ματέο Μορέτο.

Ο ιδιοκτήτης των Πρωταθλητών Ιταλίας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προσανατολίζεται να απολύσει τον Βάλτερ Ματσάρι πριν από το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League. Ως βασικός υποψήφιος για να κάτσει στον ναπολιτάνικο πάγκο παρουσιάζεται από τα Μέσα της γειτονικής χώρας ο Φραντσέσκο Καλτσόνα ο 55χρονος προπονητής της εθνικής Σλοβακίας.

Αυτή αναμένεται να είναι η επιστροφή

Στην ιστορία, πάντως, αυτή υπάρχει και κάτι ακόμα εξαιρετικά ενδιαφέρον πέρα των ανακατάξεων. Μαζί με τον Καλτσόνα αναμένεται να επιστρέψει στην Νάπολι κι ένας πρώην παίκτης-σύμβολο της ομάδας. Ο λόγος για τον Μάρεκ Χάμσικ ο οποίος όλα δείχνουν πως θα έχει θέση δίπλα στον νέο προπονητή ως βοηθός.

Θυμίζουμε πως ο Χάμσικ έπαιξε στην Νάπολι το 2007 με μεταγραφή από την Μπρέσια και έμεινε εκεί έως τις αρχές του '19. Ο 36χρονος Σλοβάκος αποσύρθηκε από τη δράση το περασμένο καλοκαίρι φορώντας τη φανέλα της Τράμπζονσπορ με την οποία είχε κατακτήσει πρωτάθλημα (σ.σ. ήταν στην ομάδα με Μπακασέτα, Σιώπη) τη σεζόν 21/22.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο διάδοχος του Εμπαπέ ίσως να γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία

Η Μπαρτσελόνα θα "πληρώσει" και θα πληρωθεί για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK