Έφυγε και άφησε προίκα ο Γιαννακόπουλος!

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας... εξόδου ολοκληρώθηκε σήμερα με τη μορφή της επίσημης ανακοίνωσης. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός... αποχώρησε από το ποδόσφαιρο. Διαβάστε σε ποιον παρέδωσε την Σπάρτη και με τι... προίκα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
giannakopoulos EUROKINISSI SPORTS

Στις 14/12/2016 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση ξεκαθάρισε πως έχει σκοπό να αποχωρήσει από την Σπάρτη, δίνοντας τις μετοχές του χωρίς αντίτιμο σε όποιον τις ζητήσει.

Την Τετάρτη 3/5/2017, η Σπάρτη με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως πλέον η ομάδα πέρασε στα χέρια του κ. Δημήτρη Νικολαρού, όμως, όπως δεσμεύτηκε, θα παραμείνει χορηγός με ετήσιο ποσό 100.000€!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Όπως είχα δεσμευτεί στη γραπτή δήλωση της 14ης Δεκεμβρίου του 2016 οι Μετοχές της ΑΕ Σπάρτης θα προσφέρονταν δωρεάν σε όποιον έδειχνε ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα.

Ο κ. Δημήτρης Νικόλαρος αναλαμβάνει από σήμερα τις τύχες της ομάδας κι έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το συντομότερο δυνατόν να είναι και ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕ Σπάρτης. Η συγκεκριμένη απόφαση μου ελήφθη με γνώμονα την αφοσίωση του κ. Νικόλαρου στην ομάδα όπως φυσικά και την εμπειρία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Νικόλαρος άλλωστε ήταν εκείνος που με έπεισε να ασχοληθώ με την ΑΕ Σπάρτης και επίσης ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα αγαπάει την ομάδα.

Λόγω της αγάπης στον τόπο μου, πέρα από την τεράστια επένδυση που έγινε όλα αυτά τα χρόνια ώστε η Σπάρτη να φτάσει μέχρι εδώ, έχω αποφασίσει να στηρίζω οικονομικά και στο μέλλον την ομάδα με το ποσό των 100.000 ευρώ ετησίως, το οποίο και θα δίνεται με τη μορφή χορηγίας, από κάποια εταιρία συμφερόντων μου.

Είμαι σίγουρος ότι η τοπική κοινωνία και πάνω απ’ όλα ο απλός κόσμος της Σπάρτης, θα σταθεί στο πλευρό του κ. Νικόλαρου και θα τον βοηθήσει με κάθε τρόπο να βγάλει σε πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, με στόχο και τα επόμενα χρόνια οι Σπαρτιάτες να είναι περήφανοι για την ομάδα της πόλης τους".

24MEDIA NETWORK