Έφυγε νωρίτερα από την Ελλάδα λόγω... αέρα ο Ρονάλντο!

Ο Ρονάλντο έκανε στάση στην... Μαδρίτη πριν προσγειωθεί στο Τορίνο για την παρουσίασή του από την Γιουβέντους, με ιταλικό ΜΜΕ να αποκαλύπτει πως λόγω καιρού έφυγε νωρίτερα από την Ελλάδα!

Έφυγε νωρίτερα από την Ελλάδα λόγω... αέρα ο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην Μαδρίτη! Όχι, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους οπαδούς της Γιουβέντους από τη στιγμή που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εδωσε τα χέρια του με τον Αντρέα Ανιέλι, απλά ο λόγος που πήγε στην ισπανική πρωτεύουσα είναι για να ετοιμάσει τις βαλίτσες του ενόψει... Τορίνο.

Όσο για τη συνέχεια του προγράμματός του; Βράδυ Κυριακής ή πρωί Δευτέρας θα είναι στην Ιταλία όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στο "J Medical" και κατόπιν θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου από τους ανθρώπους της Γιουβέντους.

Την "είδηση" πάντως για την αναχώρηση του 33χρονου Πορτογάλου σούπερ σταρ από τη χώρα μας την έδωσε η ιταλική ιστοσελίδα "Premium Sport", σύμφωνα με την οποία "ο Ρονάλντο έδωσε τέλος στις διακοπές του στην Ελλάδα μία ημέρα νωρίτερα εξαιτίας του ισχυρού αέρα στις παραλίες του Κόστα Ναβαρίνο που απαγόρευσε μία βόλτα με πλοίο που ήταν στο πρόγραμμα.

Έφυγε νωρίτερα από την Ελλάδα λόγω... αέρα ο Ρονάλντο!

Η συνέχεια τον βρήκε από το resort στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας (σε αυτό που προσγειώθηκαν λίγες ημέρες νωρίτερα οι Ανιέλι και Μέντες) και εκεί με ελικόπτερο μέχρι την Ισπανία".

Σύμφωνα πάντως με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", αφού υπογράψει στην Γιουβέντους και παρουσιαστεί, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιστρέψει στη χώρα μας για να συνεχίσει τις διακοπές του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK