"Έφυγε" ο Ντίλαν Τομπίδης

Σε ηλικία μόλις 20 ετών ο Ντίλαν Τομπίδης απεβίωσε έπειτα από τριετή μάχη με τον καρκίνο στους όρχεις και αφού προηγουμένως είχε παραδώσει ένα τεράστιο μάθημα ζωής.

"Έφυγε" ο Ντίλαν Τομπίδης

"Το μόνο που ήθελα ήταν να παίζω στη Γουέστ Χαμ και να οδηγώ", είχε δηλώσει ο Ελληνοαυστραλός επιθετικός, ο οποίος ξεπέρασε τις χημειοθεραπείες και τις επιπλοκές που αντιμετώπισε, προκειμένου να παίξει ποδόσφαιρο.

Τον Ιούνιο του 2012 επέστρεψε στις προπονήσεις και στις 25 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα "σφυριά" κόντρα στην Γουίγκαν (πέρασε ως αλλαγή στο 84ο λεπτό στη θέση του Γκάρι Ονίλ) σε αναμέτρηση για το League Cup. Ο Ντίλαν Τομπίδης έζησε το όνειρο, αλλά λίγους μήνες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

"Έφυγε" ο Ντίλαν Τομπίδης

Η Γουέστ Χαμ θα τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας, όπου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και οι παίκτες θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο ματς Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς-Αντελαΐντ στην Αυστραλία.

"Ο Ντίλαν Τομπίδης παρέμεινε τακτικός επισκέπτης του Τσάντγουελ Χιθ κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, ενώ η θετική αύρα και η επαγγελματική του προσέγγιση για το ποδόσφαιρο εντυπωσίαζαν πάντα τους συμπαίκτες και τους προπονητές του", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου.

"Έφυγε" ο Ντίλαν Τομπίδης

Εξάλλου όπως έγινε γνωστό "ο Ντίλαν έκανε μεγάλες προσπάθειες για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη, υποστηρίζοντας μεγάλες καμπάνιες στο πλευρό προσωπικοτήτων όπως ο ηθοποιός Σάμιουελ Τζάκσον και ο άσος του σνούκερ Τζίμι Γουάιτ".

Η ανακοίνωση για το διεθνή με τις ομάδες Νέων της Αυστραλίας κλείνει με τις εξής προτάσεις: "Ο Ντίλαν ήταν σεβαστός από όλους όσοι τον ξεχώριζαν για τις έξυπνες ποδοσφαιρικές του ιδέες και το χαρακτήρα του που αποδείχθηκε μεγαλύτερος από την ίδια του τη ζωή. Ήταν ένας αξιαγάπητος γιος, εκπληκτικός αδερφός και αξιότιμο μέλος της Γουέστ Χαμ. Θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για όσους είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε".

Το παρακάτω video είχε αναρτηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο

Το tweet της Τσέλσι για το χαμό του Ντίλαν Τομπίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK