Εφυγε ο Βασίλης Χατζηγιάννης

Εφυγε ο Βασίλης Χατζηγιάννης
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνούν τον θάνατο του Βασίλη Χατζηγιάννη, πρώην πρόεδρου της Ε.Π.Ο. και εξέχοντος στελέχους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 20/02/2004 θα κηδευτεί από το νεκροταφείο Κηφισιάς (ώρα 15.00).

Ο Βασίλης Χατζηγιάννης αποτέλεσε σε ολόκληρη τη ζωή του πρότυπο πολίτη, ανθρώπου και ποδοσφαιρικού παράγοντα. Τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο και έδωσε με τη δεκαετή (1975-1985) θητεία του στη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ το μέτρο του ποδοσφαιρικού παράγοντα που αγωνίζεται καθημερινώς για την πρόοδο του αθλήματος και θέτει στην υπηρεσία του ποδοσφαίρου όλες τις δυνάμεις του.

Όλοι όσοι τον γνώρισαν από κοντά θα έχουν για πάντα στη μνήμη τους την εικόνα του γιατρού που υπηρετούσε αγόγγυστα την επιστήμη του, του ανθρώπου που ζούσε για να βοηθάει τον συνάνθρωπο, του ποδοσφαιρικού παράγοντα που μοχθούσε για το άθλημα που λάτρευε.

Τιμώντας τον επιστήμονα, τον άνθρωπο, τον ποδοσφαιρικό παράγοντα Βασίλη Χατζηγιάννη η Ε.Π.Ο. αποφάσισε:

1.Να παρακολουθήσει την κηδεία του αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
2.Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
3.Να διατεθεί, μετά από πρόταση της χήρας του εκλιπόντος, σε κοινωφελές ίδρυμα χρηματικό ποσό.
4.Να τηρηθεί, το Σάββατο 21/02/2004 και την Κυριακή 22/02/2004, σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιρικούς αγώνες (επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων) στη χώρα ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.


News 24/7

24MEDIA NETWORK