Εγχείρηση για Βαν Ντάμε

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την προσεχή Δευτέρα ο Γιέλε βαν Ντάμε, λόγω τραυματισμού στο πόδι. Ο διεθνής μέσος της Βέρντερ Βρέμης, αποτελεί ακόμη έναν πονοκέφαλο για τον προπονητή του, Τόμας Σάαφ.

Εγχείρηση για Βαν Ντάμε
Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την προσεχή Δευτέρα στην Αμβέρσα ο Γιέλε βαν Ντάμε, λόγω τραυματισμού στο πόδι. Ο διεθνής μέσος της Βέρντερ Βρέμης, αποτελεί ακόμη έναν πονοκέφαλο για τον προπονητή του, Τόμας Σάαφ, ο οποίος δήλωσε: " Ελπίζω να είναι έτοιμος πριν το 2006 αλλά το σίγουρο είναι πως μετράμε ακόμη μία απουσία στα αριστερά. Εύχομαι να είχαν καλό αριστερό πόδι και να μπορούσα να παίξω εγώ!".

Τα νέα βέβαια είναι άσχημα και για την εθνική Βελγίου, καθώς ο έμπειρος μέσος θα χάσει τα παιχνίδια με Ισπανία και Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όσο για τη πορεία της Βέρντερ στη Μπουντεσλίγκα, κάθε άλλο παρά κακή είναι, από τη στιγμή που η ομάδα βρίσκεται μόλις δύο πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βέβαια έχει υποστεί δύο ήττες από Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK