ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγιναν οι διακανονισμοί στον ΠΑΟΚ

Τον φάκελο με τους διακανονισμούς των παλαιών χρεών κατέθεσε η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ΕΕΑ.

Έγιναν οι διακανονισμοί στον ΠΑΟΚ
Τον φάκελο με τους διακανονισμούς των παλαιών χρεών κατέθεσε η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ΕΕΑ.

Υπάρχουν ελάχιστες εκκρεμότητες ακόμη, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των παλαιών παικτών και προπονητών (Μάρκος, Κούτσης Γιασεμάκης, Κωστίκος, Καραγεωργίου και πολλοί άλλοι), είτε εξοφλήθηκαν, είτε ρυθμίστηκαν οι οφειλές τους. Έτσι έκλεισε μία χρόνια «πληγή» της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Ουντέζε και Γλύκου (άδεια μέχρι το τέλος της εβδομάδας) και Φερναντέζ (επιστρέφει την ερχόμενη Πέμπτη).

Mέχρι και την Πέμπτη οι παίκτες θα υποβάλλονται σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις (σε γκρουπ), ενώ από την Παρασκευή ξεκινούν διπλές προπονήσεις.

Τέλος, ο Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Π. Ποικιλίδης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των συνδέσμων Δυτικής Μακεδονίας, την προσεχή Πέμπτη στο cafe Gallery στην Κοζάνη. Προηγήθηκε η συνάντηση στην Καβάλα με τους συνδεσμίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η συνάντηση στην Θεσσαλονίκη με τους κεντρικούς συνδέσμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK